• Castiga o trotineta electrica cu Doritos!

    Castiga o trotineta electrica cu Doritos!


    DORITOS este un brand global al companiei PepsiCo prezent in peste 55 de tari, cu milioane de fani in mediile sociale si cu o evolutie istorica remarcabila in cifre. Pe piata din Romania, DORITOS este prezent de peste 10 ani, notorietatea brandului sustinand increderea romanilor in cele 3 variante disponibile. 


    Pentru DORITOS anul 2018 constituie o noua etapa in ascensiunea brandului sustinuta prin programe de marketing si activari in-store menite sa ii consolideze pozitia pe piata de tortilla chips, o piata cu o dinamica favorabila conform rapoartelor de specialitate. La nivel de gama, oferta DORITOS se constituie in 3 variante de arome, 2 dintre ele cunoscute deja, Nacho Cheese si Hot Corn si o a treia complet noua pentru piata din Romania, TACO. Aceasta din urma vine cu o bogata istorie internationala fiind apreciata pentru gustul specific, indraznet, intens. Gramajul propus este de 100g pentru fiecare dintre cele 3 variante. 

    Pe partea de comunicare internationala, DORITOS ne incanta cu o bogata si indreazneata istorie avand “la activ” o serie intreaga de reclame TV memorabile, cu milioane de vizualizari, campanii indraznete care isi masoara succesul in amplificarea atitudinii BOLD a consumatorilor din targetul extins al brandului. 

    Sumarizand, DORITOS este scanteia care-ti starneste energia dinamica si te ajuta sa-ti activezi indrazneala pe care o pastrezi pentru momente memorabile! De aceea, ti-am pregatit o super campanie. Cumpara oricare Doritos de pe cora.ro, in perioada 1 - 30 septembrie, inscrie numarul facturii pe www.doritos.ro/cora si intra in tragerea la sorti pentru o trotineta electrica! Mai multe detalii aici.


  • Articole similare