• Catalogul back to school, locul ofertelor de nota 10!

    Catalogul back to school, locul ofertelor de nota 10!

    Parca mai ieri vacanta venea ”cu trenul din Franta” dar iata ca deja ne aflam pe ultima suta de metri inainte de primul clopotel al noului an scolar. Este momentul sa ne bucuram de amintirile frumoase ale verii si sa incepem pregatirile pentru intoarcerea in sala de clasa. In noul catalog cora ”Back to School” vei gasi tot ce ai nevoie pentru ca micutul tau sa fie complet echipat si sa aiba in ghiozdan toate cele necesare atunci cand va pasi pe poarta scolii. 

    Primul lucru la care te gandesti, in mod firesc, este imbracamintea. In paginile catalogului nostru vei descoperi cele mai potrivite, dar si moderne haine de scoala, atat pentru fete, cat si pentru baieti. Culorile sunt vesele, insa potrivite pentru mediul scolar, croielile sunt aliniate la cele mai noi tendinte, iar materialele sunt de cea mai buna calitate! Lasa-ti copilul sa aleaga exact acele haine care ii fac cu ochiul, se va simti cu atat mai increzator la prima intalnire cu colegii de dupa vacanta.

    Desigur, ne-am gandit si ca, odata cu toamna, incepe si sezonul ploios. Nimic mai potrivit decat o pereche de cizme de cauciuc pentru drumul catre scoala. Te vor asigura ca picioarele sale vor ramane uscate si nu iti vei face nici macar o secunda griji daca i se va parea amuzant sa sara printre balti. Iar culorile vesele sunt exact ce are nevoie pentru a incepe ziua cu optimism si fara regretul ca nu mai poate dormi pana tarziu, asa cum facea in vacanta. 

    Cand vine vorba despre ghiozdan, parintii si copiii au, de multe ori, prioritati diferite. Cei mari se gandesc sa fie cat mai confortabil si rezistent, iar micutii sunt cu ochii pe modelul  ghiozdanului: daca acesta are si un desen cu personajul preferat, atunci este cu atat mai bine. Ghiozdanele din catalogul cora impaca ambele preocupari: sunt durabile, confortabile, dar si decorate cu ”vedetele” din desenele animate Disney sau din seriale precum Soy Luna sau Cars. Iar daca ajungi la pagina cu produsele Anekke, s-ar putea sa iti amintesti ca ghiozdanele sunt la moda si pentru adulti si vei fi tentata sa iti faci si tie insati un cadou pentru inceputul toamnei!

    Tot ce trebuie sa faci e sa explorezi catalogul Back to school si sa te bucuri de ofertele noastre. Iar anul scolar poate sa inceapa cu optimism si multe zambete!

  • Articole similare