• Cele mai noi trenduri de beauty ale toamnei

    Cele mai noi trenduri de beauty ale toamnei

    Sezonul toamna-iarna 2018-2019 i-a inspirat pe designeri si pe specialistii in beauty sa gaseasca moduri cat mai speciale pentru a pune in evidenta frumusetea feminina. Cele mai noi tendinte in machiaj sunt dedicate evidentierii trasaturilor naturale, in moduri cat mai curajoase si adaptabile stilului de viata al fiecareia dintre noi. Iata-le pe cele mai importante, care te vor ajuta sa gasesti cele mai potrivite variante pentru look-ul tau de fiecare zi sau pentru momentele in care ai dori ceva cu totul special.

    Pentru machiajul pleoapelor, Oscar de la Renta iti recomanda nuantele de mov, perfect potrivite cu atmosfera de toamna dar si cu petrecerile festive de iarna. Designerul a mizat pe un look discret, alegand sa faca o pauza de la celebrul smoky-eyes. Atunci cand te pregatesti pentru un eveniment festiv, poti incerca o varianta de fard de pleoape care contine si un pic de glitter.

    Pentru show-ul sau dedicat colectiei toamna-iarna, Elie Saab a gasit o abordare foarte fresh: machiajul pleoapelor este inlocuit aproape in totalitate de o dunga subtire de eyeliner in zona de sub ochi. Secretul este sa alegi o culoare foarte vizibila, precum albastru electric sau nuante metalizate. Intensitatea privirii tale va fi absolut captivanta.

    Daca simti nevoia de o alegere chiar mai curajoasa, inspira-te din trendul cu aplicatii lansat de Alice+Olivia si Kate Spade. In loc de clasicul fard sau creion dermatograf, acesti creatori au ales sa decoreze zona pleaopelor cu paiete sau cristale. Este, insa, un machiaj pentru realizarea caruia poate ar fi mai bine sa apelezi la un make-up artist, pentru ca solicita extrem de multa dexteritate si produse speciale.

    Brandon Maxwell si-a concentrat atentia asupra unei alte zone a fetei pentru care a gasit o modalitate noua de a o pune in evidenta: buzele. Peste rujul de un rosu profund, designerul a optat pentru aplicarea unui strat subtire de pulbere aurie, care reinventeaza, practic, intregul aspect.

  • Articole similare