• Idei de weekend

    Idei de weekend

    Toata lumea asteapta sfarsitul de saptamana cu mare nerabdare. Sunt cele doua zile in care vrem sa alungam cu totul starea de oboseala si rutina zilnica si in care speram sa facem cat mai multe lucruri. Dar, uneori sfarsim doar prin a butona telecomanda sau a sta ore in sir in fata laptopului sau cu telefonul in mana. Iata un plan de weekend cu cateva propuneri simple de petrecere a timpului liber, care nu necesita niciun fel de pregatiri. 

    Daca locuiesti in capitala sau intr-un oras mai mare, incearca experienta unei vizite la un muzeu altfel. Poate fi muzeul experimentelor stiintifice, muzeului kitschului, muzeul de antichitati, muzeul ceasurilor, al sarii sau al pompierilor. 

    Daca ai chef de plimbat si vazut locuri noi, dar nu ti-ai rezervat nimic nicaieri, pune-ti cateva lucruri intr-un rucsac, cauta rapid pe Internet ce locuri interesante sunt in judetele vecine si urca-te in masina sau intr-un tren, daca n-ai chef de condus. Gata, ti-ai facut program pentru restul zilei. Nu stai mult pe drum si n-ai nevoie nici de cazare, pentru ca seara te poti intoarce acasa. 

    Cauta un curs de weekend si incearca lucruri pe care nu le-ai mai facut niciodata, cum ar fi un curs de desen, de gatit, de ikebana sau de machiaj. Asa iti poti descoperi noi pasiuni si poti petrece cateva ore alaturi de alti oameni interesanti sa invete lucruri noi. Poate iti faci si noi prieteni de weekend si repeti experienta.

    Iubitorilor de animale le propunem o zi de voluntariat la un adapost de caini sau de pisici sau, de ce nu, la o herghelie. Petreci timp in natura, dai o mana de ajutor angajatilor si te bucuri de compania animalelor. Toata lumea are de castigat. 

  • Articole similare