• ENJOY A HEINEKEN®! Now you CAN.

    ENJOY A HEINEKEN®! Now you CAN.


    Te-ai gandit vreodata cat de placut ar fi sa te bucuri de o bere rece in timpul unei sedinte, la sala sau pe drum catre escapada de weekend? Acum este posibil! 

    Dupa ani de explorari, degustari si incercari, maestrii berari Heineken au obtinut o reteta perfect echilibrata, cu arome fructate, racoritoare si un gust placut de malt. Si care are, bineinteles, aceleasi calitati Heineken® fara compromisuri din 1873: ingrediente 100% naturale si drojdia Heineken® unica de tip A. Nu a fost usor, dar nici imposibil.

    Da, acum poti deschide o bere in timp ce seful tau trece de la un slide la altul. Sau dupa ce ti-ai dat sufletul pe banda de alergat, sau chiar si in masina, in timp ce conduci spre munte. Si toate acestea pentru ca este atat de usor sa te bucuri de o bere indiferent de loc si moment. Heineken 0.0 iti ofera acelasi gust demn de Heineken si cu zero alcool. 

    Ca sa te convingi, cora iti aduce cumparaturi cu ceva in plus. Pentru orice comanda lansata pe www.cora.ro in perioada 10 septembrie – 10 octombrie, primesti 2 doze de Heineken® 0.0 15 cl.

  • Articole similare