• Timp liber in dulcele stil clasic

    Timp liber in dulcele stil clasic

    Internetul ne-a ”invadat” viata de cativa ani buni si, fascinati de cantitatea de informatie si de interactiune din retea uitam, uneori, ca exista activitati cel putin la fel de placute si de interesante si in afara spatiului virtual. Macar din cand in cand, merita sa iei o pauza, sa dai ”shut down” si sa pasesti in lumea offline, unde te asteapta tot felul de experiente care iti vor aduce bucurie.


    De exemplu, cand ai fost ultima data la biblioteca? De cand ai milioane de carti disponibile pe Kindle sau pe diverse aplicatii, aproape ca ai uitat cat de fermecator este sa citesti o carte pe hartie, sa ii simti mirosul si sa intorci paginile in loc sa apesi butonul de scroll. Bibliotecile ti se par, cumva, un element din trecut si le asociezi vremurilor in care aveai de completat fise de lectura sau cautai bibliografie pentru lucrarea de licenta? S-ar putea sa ai o surpriza minunata daca mergi sa le faci o vizita acum cand nu mai este o obligatie, ci doar curiozitate si placere. Multe dintre ele s-au modernizat sau integreaza diverse expozitii temporare, care iti vor face vizita cu atat mai placuta.

    Iti plac tururile virtuale pe diverse site-uri care iti prezinta orase din alte tari, cu tot ce au ele mai atractiv? Ce-ar fi sa incerci un ”tur” real si in orasul tau? S-ar putea sa descoperi locuri cu adevarat fascinante, case memoriale, galerii de arta, muzee despre care nu stiai, cafenele cochete sau pur si simplu gradini spectaculoase. Ia cu tine si aparatul de fotografiat, sigur o sa vrei sa postezi macar o fotografie pe Instagram sau pe Facebook dupa aceea!

    Daca, totusi, nu ai chef sa iesi din casa, te poti distra la fel de bine si in interior, chiar si fara sa stai cu ochii pe vreun gadget. Da drumul la radio sau la cd player, gaseste-ti muzica preferata si danseaza! Exact ca atunci cand erai copil si iti venea cheful de dans cand erai singura si stiai ca poti sa te desfasori fara sa te gandesti ca te vede cineva. Te va elibera de stres, te vei bucura de endorfine si vei fi pregatita, din nou, sa cuceresti lumea!

  • Articole similare