• Cadouri tech pentru pasionati






    Pentru pasionatii de tehnologie, cadourile de Craciun sunt nenumarate iar noi gadgeturi apar in permanenta pe piata, de aceea alegerea este intotdeauna grea. Daca ai aceasta misiune dificila de a alege un cadou tech tu fiind o persoana fara acest interes particular, iata cateva exemple care te-ar putea ajuta si orienta:

    Husa pentru racirea laptopului. O husa buna pentru racirea laptopului ar trebui sa aiba o dispersie uniforma a aerului menita sa imprastie caldura acumulata. Conteaza mult si daca husa este alimentata prin USB sau daca viteza de dispersie poate fi ajustata.

    Camera portabila 360 de grade. Atunci cand faceti alegerea intre diferitele branduri, asigurati-va ca aceasta este rezistenta la praf, la socuri si la apa, astfel incat aceasta sa fie cat mai durabila. De asemenea, verificati capacitatea de stocare a datelor. Un alt element cheie il reprezinta existenta unei aplicatii care sa permita editarea, controlul camerei sau share-ul de informatii.

    Speakerele inteligente care utilizeaza tehnologie AI permit controlul unor device-uri smart cu ajutorul vocii, redactarea hands-free a unor texte si multe altele. Exista astfel de speakere cu un asistent dedicat care tine evidenta calendarului, iti poate da date despre trafic sau vreme.

    Camera video Go-Pro, cu mai multe lentile si niveluri de stabilizare, aplicatie mobila si rezistenta la apa.

    Pentru pasionatii de jocuri video, va puteti orienta catre o consila Xbox cu video-streaming si HDR, tehnologie bluetooth si wireless.

  • Articole similare