• Decoreaza-ti casa pentru un Revelion de neuitat

    Decoreaza-ti casa pentru un Revelion de neuitat

    Daca urmeaza sa sarbatoresti noaptea trecerii dintre ani acasa, este momentul sa te gandesti cum sa transformi locuinta intr-o adevarata ”scena” de petrecere. Indiferent daca va fi un Revelion doar in familie sau ai invitat mai multi prieteni, casa ta merita o atmosfera cu totul si cu totul speciala. Revelionul este ocazia in care putem sa ne lasam imaginatia sa zburde si ne putem pune in practica ideile cele mai creative. Iata cateva ponturi care vor crea un decor cu accente extravagante chiar la tine acasa.


    Primul lucru la care te poti gandi este lumina. Poti pune in valoare camera in care se va desfasura petrecerea cu cateva accente speciale: un glob disco asezat chiar in centrul, cateva lampi cu efecte luminoase deosebite sau, daca preferi o atmosfera mai intima si mai eleganta, poti inlocui cu totul lumina electrica cu ajutorul unor lumanari asezate in sfesnice metalice.

    Pe masa se vor afla, cu siguranta, o multime de bunatati cu care iti vei intampina invitatii. Insa masa reprezinta mai mult decat o piesa de mobilier utila, ea poate deveni o parte importanta din atmosfera. Decoreaz-o cu beteala sau cu accente tematice. De exemplu, poti impaturi servetelele astfel incat sa semene cu niste papioane. O alta varianta este sa confectionezi din timp mai multe papioane din material textil, cu care sa accesorizezi paharele de sampanie.

    In ceea ce priveste fata de masa, desigur, o vei folosi pe cea mai fina si de calitate pe care o ai in casa. Insa, daca cea pe care o detii este alba, o poti face mai spectaculoasa asezand peste ea, de-a curmezisul mesei, o ”traversa” aurie sau argintie.

    O atentie speciala merita acordata ceasul pe care il vei privi la miezul noptii, impreuna cu invitatii tai, si veti numara impreuna secundele din anul pe care sa se incheie. Il poti decora tot cu beteala sau poti proiecta pe ele lumina uneia dintre lampi, in timp ce in restul camerei lasi o penumbra care sa defineasca centrul de interes al momentului. Va fi un mod interesant in care vei putea sa concentrezi atentia tuturor catre un singur punct, iar artificiile care vor urma imediat dupa miezul noptii vor fi cu atat mai spectaculoase.
  • Articole similare