• Cateva activitati de ocupare a timpului liber iarna




    Atunci cand eram copii, lungile zile de iarna insemnau joaca de dimineata pana noaptea. Acum, ca adulti, zilele de iarna, cand ni se pare ca suntem prea obositi sa iesim si nici temperaturile nu sunt foarte incurajante, ni le putem petrece cu activitati relaxante :

    Pregatirea unei prajituri, a unui nou fel de mancare sau al unei bauturi calde poate fi intotdeauna o idee buna. Spre exemplu, puteti pregati o tarta cu mere, nuci si scortisoara, sau puteti imbunatati un cidru de mere cu felii de portocale, scortisoara, cuisoare si nucsoara.

    Decat sa va plictisiti in casa, mai bine incepeti sa pregatiti vacanta de vara. Survolati site-urile de booking, cititi recenzii, parcurgeti bloguri de travel unde ati putea gasi indicii despre locul unde sa va petreceti viitoarea vacanta. Exersati diverse combinatii de bilete de avion. Nu va limitati la locuri, hotel sau bilete de avion. Cautati restaurante, muzee, galerii de arta, locurile de interes.  

    Incepeti pregatirea unui brunch chiar la voi acasa. Ganditi-va la o lista de feluri de mancare si apoi pregatiti o lista de ingrediente. Faceti lista de prieteni si pregatiti invitatiile.

    Redecorati un spatiu din casa voastra, cu atat mai mult cu cat a sta in fiecare zi in acelasi decor poate fi destul de plictisitor. Chiar si simpla mutare a unor obiecte din casa sau noi fotografii pe pereti pot face minuni.

    Fa curat in propria garderoba. O mica curatenie de primavara petrecuta un pic mai devreme nu va supara pe nimeni. In plus, este foarte posibil ca statul in casa sa se transforme in ceva mult mai productiv decat ati fi estimat. Pe langa eliminarea hainelor care nu va mai aduc bucurie si, pe care, in mod evident, le-ati izolat in fundul dulapului, puteti profita de timpul liber pentru a va organiza chiar o colectie « capsula » la care sa apelati oricand. Asta inseamna organizarea unor tinute complete cu care sa castigati timp atunci cand chiar aveti nevoie.

    Aveti mult timp si nu stiti ce sa faceti cu el ? E simplu. E timpul mastilor! Iar iarna este exact anotimpul cand aveti nevoie de un plus de ingrijire pentru piele sau par. Cautati acele masti care vi se potrivesc, in functie de tipul tenului si al parului, si intrati in actiune.

  • Articole similare