• Cine spune ca Revelionul inseamna doar rochii si tocuri? Petrece in stilul tau!

    Cine spune ca Revelionul inseamna doar rochii si tocuri? Petrece in stilul tau!

    De multe decenii, Revelionul este perceput de multi oameni drept acea petrecere fastuoasa la care doamnele trebuie sa afiseze cele mai spectaculoase rochii si cei mai extravaganti pantofi cu tocuri inalte. Daca stilul tau este mai degraba unul relaxat, avem vesti bune. In ultimii ani, stilistii de moda si designerii au inteles ca exista si doamne care prefera confortul si pe care nu le caracterizeaza neaparat rochiile de gala si pantofii incomozi. Iata la ce variante te poti gandi, astfel incat aparitia ta sa fie una spectaculoasa, dar sa te si caracterizeze pe deplin.

    Un outfit de tip smoking, adaptat pentru moda feminina, este o optiune la fel de eleganta ca si o rochie cu spatele gol sau cu paiete, insa mult mai comoda. Il poti purta in stilul Hollywood, cu sacoul inchis si fara nimic pe dedesubt, dar poti apela si la o camasa alba, derivata tot din garderoba masculina. Vei fi cu adevarat o aparitie extravaganta, mai ales daca il asortezi la o pereche de sandale delicate de matase sau catifea.

    Esti mai degraba adepta garderobei sport? Iti poti pastra stilul si in noaptea dintre ani. O rochie relaxata din jerseu sau o fusta din tulle sunt piese care pot fi abordate cu nonsalanta, daca sunt combinate cu pantofi sport sau cu ghete de tip Doc Martens. Pentru un accent elegant adauga un sacou sau un blazer cu paiete.

    O combinatie originala este oricand capabila sa atraga atentia celor din jur si sa iti asigure o aparitie memorabila. Paietele nu sunt rezervate doar rochiilor lungi si decoltate. Arata la fel de bine si atunci cand sunt abordate in varianta de pantaloni. Incearca, asadar, sa combini o pereche de pantaloni din paiete negre cu un tricou simplu alb, adauga si un sacou negru simplu si s-ar putea sa constati ca rezultatul este exact ceea ce cautai. Astfel, te poti bucura atat de confort, cat si de certitudinea ca vei vi remarcata ca o avangardista care indrazneste sa sparga barierele si sa isi afiseze exact stilul care o caracterizeaza cu adevarat.
  • Articole similare