• Ce trenduri au iesit din moda in 2019

    Ce trenduri au iesit din moda in 2019

    Tendintele modei vin, ne cuceresc si apoi pleaca, pentru a face loc urmatoarelor trenduri. Desigur, exista numeroase femei care isi pastreaza stilul constant si sunt mai putin interesate de ultimele aparitii de pe podiumuri. Iar acest lucru este minunat. Insa exista si doamne sau domnisoare care vor sa fie mereu la curent cu cele mai recente tendinte, iar preocuparea lor este, de asemenea, laudabila. Pentru cele din a doua categorie, iata trendurile pe care editorii de fashion si designerii le-au declarat iesite din moda acestui an:

    Volanele aplicate pe rochii sau bluze. Sunt romantice si delicate, insa in acest sezon nu mai sunt in top. Le poti pastra pentru cand vor reveni si, intre timp, te poti orienta catre forme mai fluide, care complimenteaza linia corpului.

    Sacourile ”oversized”. Au fost prietenele tale in ultimele sezoane si te-au ajutat sa creezi multe aparitii cool, combinate cu fuste mini, cu pantaloni-tigareta sau cu blue jeans, insa, daca esti o impatimita a trendurilor, a venit momentul sa te desparti de ele. Acelasi lucru este valabil si pentru sacourile cu umeri captusiti, inspirati din moda anilor ‘80.

    Bluzele si rochiile cu umeri ”cazuti”. Ti-au pus in valoare pielea bronzata in ultimele sezoane si ti-au oferit un look romantic in zilele de vacanta. Timpul lor in prim-planul modei a trecut, insa 2019 este anul bluzelor si rochiilor cu o singura maneca sau fara niciuna, cu umerii complet goi. Te vor ajuta sa arati la fel de cuceritoare ca intotdeauna!

    Hainele inspirate din sport. Hanoracele, pantalonii de trening sau tricourile cu logo-uri de echipe de fotbal sunt comode si atractive, ti-au creat multe tinute relaxate si in care te-ai simtit comod, insa si vremea lor se apropie de sfarsit. Pastreaza-le pentru zilele libere si relaxate, insa fara pretentia de a face o ”declaratie” de stil cu ajutorul lor. Acelasi lucru este valabil si pentru pantofii sport, care au avut momentele lor de glorie in ultimele sezoane. Locul lor este luat de mocasini sau de pantofi oxford, la fel de comozi insa mult mai eleganti.


  • Articole similare