Timp de pregatire: 20 de minute
Timp de gatire: 30 de minute
Ingrediente pentru 4 portii:
- 2 linguri ulei de floarea-soarelui
- 1 ceapa, curatata si tocata
- 6 morcovi, curatati si tocati
- 600 ml de supa de legume
- 400 ml bautura Alpro Cocos Original
- 1 lingura de ghimbir proaspat tocat
- 1 lingura de praf curry
- ½ lingurita de fulgi chili
- sare si piper
Mod de preparare
1. Incalziti uleiul intr-o tigaie mare si adaugati ceapa tocata marunt. Caliti ceapa la foc mic timp de aproximativ 7 minute.
2. Cresteti caldura la mediu si adaugati morcovii tocati; gatiti inca 5 minute. Se toarna supa de legume si Alpro Cocos Original. Adaugati ghimbir, praf curry si fulgi de chili. Acoperiti tigaia si gatiti pana cand morcovii sunt inmuiati, aproximativ 10 sau 15 minute.
3. Amestecati cu grija supa in loturi intr-un blender (folositi un prosop pentru a tine capacul in jos) sau utilizati un tel, pana ajunge la o densitate uniforma.
4. In cele din urma, condimentati cu sare, piper si fulgi de chili, dupa cum doriti.
Fara gluten. Fara lactoza.