• Tu cum iti porti parul in primavara aceasta?

    Tu cum iti porti parul in primavara aceasta?


    Un nou sezon cald, o multime de optiuni de stil. Iar parul este unul dintre cele mai importante elemente ale infatisarii noastre. Desigur, cel mai important lucru este sa il pastram sanatos, curat si ingrijit. Insa, odata aceasta misiune indeplinita, apar intrebarile firesti despre care sunt cele mai actuale coafuri, lungimi si culori ale acestui an. Iata cateva dintre ele.


    In privinta lungimii, epoca extremelor ia o pauza in 2019. Parul foarte scurt, dar si cel foarte lung nu mai sunt preferatele stilistilor. Locul lor este luat de lungimea intermediara, deasupra umerilor. Este, cumva aceea care pastreaza ce este mai bun din ambele ”lumi”: feminitatea parului lung, dar si usurinta de a-l aranja, caracteristca stilului scurt. In acelasi timp, poate fi lungimea ideala pentru mai multe stiluri de coafuri, de la bucle lejere, la impletituri romantice. Chiar daca alegi sa il lasi liber, dar ii asiguri hidratarea si ingrijirea corespunzatoare, iti asigura un aspect natural, insa cu o cochetarie aparte.

    Pentru ca am vorbit despre coafuri, trebuie sa stii ca acesta este sezonul in care nu ai nevoie sa petreci ore interminabile pe scaunul de la salon sau chinuindu-te sa aliniezi perfect fiecare fir de par cu placa de intins sau cu bigudiurile. Stilistii te incurajeaza sa te bazezi pe frumusetea fara prea multe interventii asupra podoabei tale capilare. Bucle lejere si usor dezordonate, onduleuri relaxate care amintesc de parul ravasit de vantul cald de pe o plaja exotica sunt vedetele acestui an. O mentiune speciala pentru breton, care revine in topul preferintelor.

    In privinta culorilor, a venit de asemenea, vremea relaxarii si a accentului pus pe aspectul natural. Este momentul sa renunti la nuantele de blond supra-procesat, dar si la brunetul usor agresiv. Blondul capata nuante mult mai calde si prietenoase, care merg spre auriu sau chiar caramel, iar parul inchis la culoare primeste, la randul sau, reflexii mai blande. Cele care prefera parul castaniu pot conta, la randul lor, pe o culoare delicata si cu aspect foarte natural.
  • Articole similare