• Ce aduce nou in moda iarna aceasta

    Iarna aproape ca a ajuns si este momentul sa ne gandim la garderoba noastra de anul acesta. Daca vrei sa intampini cu stil nu doar frigul si ninsorile, ci si sarbatorile de iarna, iata noutatile pe care ti le propun creatorii de moda in acest sezon:

    Tesaturile matlasate sunt cu adevarat vedeta acestei ierni. Desigur, iti sunt familiare pe geci sau folosite la echipamentele de schi, insa, in aceasta iarna, ele se regasesc, in mod neconventional, si in alte piese vestimentare: fuste sau chiar rochii. Le poti purta asortate la bocanci si topuri casual si vei avea un look extrem de actual, desprins din propunerile celor mai recente editoriale de moda.

    ”Ciocnirile” neasteptate de culori sunt si ele la loc de cinste printre tendintele acestei ierni. Veselia lor ne ajuta sa intampinam noul an cu mai mult optimism si sa ne bucuram de partile frumoase ale vietii noastre, dupa un an atat de dificil. Roz si portocaliu neon, violet si galben solar, verde si albastru cobalt - oportunitatile sunt nesfarsite si merita sa le testezi pentru a descoperi ce ti se potriveste cel mai bine.

    Daca tot am amintit mai devreme de sezonul de schi, merita sa stii ca, in aceasta iarna, piesele vestimentare inspirate din echipamentele acestui sport au reprezentat o inspiratie si pentru tinutele pe care le purtam in afara partiei sau a cabanelor. Pulovere sau topuri cu model ce aminteste de echipamentul schiorilor, gecile cu un croi oversized, pantalonii din fas purtati in context urban, toate descriu una dintre cele mai importante tendinte ale sezonului de iarna 2021.

    Pielea, naturala sau sintetica, este si ea reinventata in cele mai noi colectii propuse de designeri. Dincolo de piesele sepaate deja clasice (pantaloni, rochii sau fuste), pielea este propusa si sub forma de compleuri. Seturile de fusta si blazer sau topuri realizate din acest material, intr-o singura culoare, produc un efect elegant si proaspat al modului in care poate fi abordat acest material. In plus, deux-pieceurile din piele pot fi incluse nu doar in garderoba de ocazie ci si in cea de birou, daca lucrezi intr-un context profesional care iti permite acest lucru.

  • Articole similare