• De Dragobete, cora te ajută să îți surprinzi partenerul cu cele mai frumoase cadouri


    Dragobetele este o sărbătoare tradițională românească, sărbătorită anual pe 24 februarie. Dragobete este un personaj din mitologia românească, asemenea mamei sale, Baba Dochia (conform unei legende populare ar fi fost fiica regelui dac Decebal). Este cunoscut ca fiind un tânăr zeu care este, de altfel, patronul iubirii și al veseliei.

    El poate fi ușor comparat cu zeii iubirii: Eros, din mitologia greacă, sau Cupidon, din mitologia romană. Totuși, spre deosebire de Cupidon, Dragobete nu s-a implicat în cursul relațiilor dintre îndrăgostiți. Conform mitului popular, se spune că el nu și-a folosit puterile pentru a-i face pe oameni să se îndrăgostească, ci doar pentru a binecuvânta dragostea și a susține cuplurile formate.

    Cuplurile fac adesea schimb de cadouri, cum ar fi ciocolată, flori și bijuterii, în timp ce alții aleg să petreacă timp de calitate împreună, cum ar fi ieșind la cină sau făcând o excursie romantică.

    Indiferent de cum alegi să o sărbătorești, Dragobetele sunt o ocazie specială pentru cupluri și cora ți-a pregătit o selecție accesibilă și practică de cadouri pentru a-ți suprinde și bucura partenerul. O alegere populară sunt dulciurile și ciocolata gourmet, iar gama choco plaisir este perfectă pentru a spune te iubesc fără cuvinte. Iar dacă persoana iubită apreciază vinul și șampania de cea mai bună calitate, puteți alege (sau chiar pregăti dvs.) un coș plin de delicii.

    O altă idee grozavă de cadou este un buchet de flori proaspete, iar la cora aveți de unde alege. Florile sunt un cadou clasic de Dragobete și o modalitate frumoasă de a înveseli orice cameră. Trandafirii roșii sunt o alegere populară în această zi specială, simbolizând dragostea și pasiunea, însă fiecare floare poate transmite un mesaj puternic. Florile sunt un cadou frumos și accesibil, iar dacă alături de acestea dăruiți și o felicitare sau o scrisoare, puteți lăsa o impresie frumoasă și de lungă durată persoanei iubite.

    Puteți lua în considerare și pregătirea unei cine romantice acasă. Cumpărați ingrediente pentru masa preferată a persoanei iubite și gătiți împreună pentru o experiență distractivă și intimă. Gătitul împreună este o modalitate excelentă de a consolida relații, de a împărtăși povești și de a crea noi amintiri. Rezultatul final, o masă delicioasă pe care ați făcut-o amândoi împreună, este un mod special de a vă sărbători dragostea și de a vă consolida relația de Dragobete. Iar ca desert, gama creme d’or este garantată să vă îndulcească.

    Fie că alegeți un coș cu dulciuri, un buchet de flori sau o masă gătită acasă, o vizită la cora vă poate oferi o gamă largă de opțiuni practice și accesibile pentru Dragobete. În plus, puteți comanda online produsele cora și acestea vor ajunge direct la dvs. acasă.

     

     

     

     

     

     

     

     

  • Articole similare