• Un nou hobby, modul perfect de a-ti face viata mai interesanta!

     

    Simti ca rutina zilnica te copleseste, iar resursele tale de creativitate si energie sunt la limita de avarie? Timpul tau liber este o alternanta greu de definit intre plictiseala, scroll pe telefon si maratoane de seriale? Este momentul perfect sa aduci un pic de pasiune in viata ta si sa o faci mai interesanta. Un nou hobby este exact ceea ce-ti trebuie pentru a te mobiliza si a-ti face fiecare zi mai interesanta. Iata o lista de idei, din care poti sa le incerci pe cele despre care crezi ca ti se potrivesc cel mai bine.

     

    1. Caligrafia. Daca esti genul meticulos si care apreciezi finetea detaliilor, un curs de caligrafie este ideal pentru personalitatea ta. Caligrafia  este o arta vizuala legata de scriere si reprezinta proiectarea si executia literelor cu un stilou, pensula sau alt instrument de scris. Cauta un atelier unde se tin astfel de cursuri, dar, daca nu gasesti niciunul  in apropierea ta, poti descoperi pe internet tutoriale sau chiar masterclass-uri, prin care te poti initia si apoi perfectiona in aceasta arta.

     

    1. Hiking. Daca firea ta este mai degraba sportiva si sociabila, hikingul este o activitate pe care merita sa o incerci cu siguranta. Cu atat mai mult cu cat vremea frumoasa este tot mai aproape de noi, poti deja sa cauti grupuri care practica acest sport minunat si sa te interesezi in legatura cu echipamentul necesar. Pe langa faptul ca iti va crea o forma fizica de invidiat, hikingul va contribui si la sanatatea ta psihica, pentru ca unul dintre marile sale merite este ca aduce buna-dispozitie si optimism celor care il practica in mod frecvent.

     

    1. Blogging / vlogging. In cazul in care internetul ti se pare un mediu fascinant si ti-ai dori ca intreaga lume sa iti afle parerile intr-un domeniu la care te pricepi, este timpul sa indraznesti in sfarsit sa iti incepi propriul blog sau vlog. Poate ca, pana acum, te-a oprit gandul ca pe putini oameni i-ar interesa ceea ce ai de spus. Insa, daca ar fi ramas la acest dubiu, atunci cati dintre vloggerii sau bloggerii de succes si-ar fi irosit sansele si experienta? Daca tu crezi in ideile tale, noi te sfatuim sa faci in sfarsit pasul cel mare si sa incepi sa lucrezi la propriul tau canal de comunicare. S-ar putea sa ai o mare surpriza atunci cand vei constata ca exista o multime de alti oameni care iti impartasesc interesul pentru domniile care te fascineaza!
  • Articole similare