• Idei simpatice pentru zilele geroase

    Idei simpatice pentru zilele geroase

    Este anotimpul in care conditiile meteo sunt uneori atat de capricioase incat ne impiedica sa iesim din casa si sa ne bucuram de aer liber. Daca ideea unui weekend in casa ti se pare plictisitoare din start, iata cateva idei de accesorii care te vor ajuta sa petreci timp de calitate, fara ca acest lucru sa presupuna doar privit la televizor sau la nenumarate episoade dintr-un serial.

    O platforma speciala instalata peste cada din baie o poate transforma in locul pregatit sa iti ofere ore intregi de relaxare si confort. Iti recomandam un astfel de suport realizat din materiale de calitate si fixat cu benzi de silicon, care ii asigura aderenta. Iti poti aduce astfel cu tine o carte, un pahar cu vin sau chiar o mica gustare, de care te poti bucura in cada plina cu spuma sau cu uleiuri parfumate.

    ● Ti-ai dorit tot timpul un semineu, insa apartamentul tau nu are suficient spatiu si nici infrastructura necesara pentru asa ceva? Cauta un mini-semineu portabil, pe care il poti instala in oricare dintre camere si il poti muta oriunde. Iti va oferi nu doar caldura, ci si o atmosfera cu totul speciala, care va transforma orice zi banala intr-una speciala.

    ● Te-ai saturat de atmosfera mohorata a zilelor cetoase si innorate, dar nu doresti, inca, sa impodobesti bradul de Craciun? O instalatie de lumini plasata strategic in dormitor sau in camera de zi va produce efectul de veselie de care ai atata nevoie.

    ● Esti mai degraba o persoana pentru a carei stare de spirit conteaza foarte mult simtul olfactiv? Un difuzor de uleiuri esentiale este exact ceea ce iti trebuie. Casa ta va fi invaluita de mirosurile tale preferate si spiritul sarbatorilor se va instala intr-o clipita!

    ● Garderoba ta de interior este si ea un element important pentru confortul tau. Renunta la hainele tale vechi si ponosite si investeste intr-un ”onesie”- o salopeta pufoasa care aminteste de cele pe care le poarta bebelusii. Vei descoperi ca exista un motiv pentru care acest tip de haine au fost considerate cele mai confortabile pentru cei mici. Daca ti se pare un pic cam mult, chiar si o pereche de sosete pufoase poate produce un efect similar. 

  • Articole similare