• Ce modele de cizme sa ii ceri lui Mos Craciun

    Ce modele de cizme sa ii ceri lui Mos Craciun

    Daca incaltamintea cu care l-ai asteptat pe Mos Nicolae nu este tocmai ce ti-ai dori si iarna asta, a sosit momentul perfect sa iti imbunatatesti ”arsenalul” de iarna. Lista pentru Mos Craciun poate fi inca modificata, exact la timp ca sa adaugi si o pereche de cizme sau de botine in ton cu moda acestei ierni. Colectiile marilor designeri te pot ajuta sa iti dai seama care sunt tendintele cele mai actuale.


    Cizmele si botinele western au lipsit o buna perioada de pe podiumurile de moda, insa anul acesta s-au intrors, revenirea lor fiind anuntata de Paco Rabanne, intr-o forma stilizata, cu accesorii metalice. Inspirate din incaltamintea celebrilor cowboys, ele revin in tendinte in iarna lui 2018. Comode si spectaculoase, reprezinta o investitie pe termen lung, pentru ca trendul din care fac parte se anunta a fi unul durabil. 

    Textura tip ”piele de reptila”. Indiferent daca vorbim despre piele naturala sau artificiala, modelul ”piele de sarpe” este foarte la moda. Eleganta sa completeaza cu succes o tinuta office sau chiar una relaxata.

    Daca stilul tau este unul sport, modelele inspirate din pantofii de alergare sunt inca in tendinte. De notat ca, in acest sezon, talpa este una foarte groasa, apropiindu-se de cea a platformelor pe care designerii le-au adus in actualitate in colectiile lor de vara.

    Daca iti doresti sa rupi monotonia tinutelor in negru sau in gri, cizmele poate nu ar fi primul accesoriu la care te-ai gandi in mod obisnuit, insa, iarna aceasta, merita sa faci aceasta incercare. Balenciaga si Hermes au propus culori dintre cele mai indraznete, inspirate din perioada ”technicolor”. Portocaliul, verdele electric sau albastrul regal dau un aspect neconventional unei perechi de cizme sau de botine si schimba complet starea de spirit pe care o tinuta de iarna o poate sugera. 

    O alta varianta de asociere atipica, pentru cele care sunt mai rezervate, dar isi doresc un accent diferit, o reprezinta culorile metalice. Auriul si argintiul se dovedesc foarte compatibile cu un look de iarna, iar in perioada sarbatorilor sunt cu atat mai potrivite.

  • Articole similare