• Cum te imbraci pentru un Revelion la munte

    Cum te imbraci pentru un Revelion la munte

    Te-ai hotarat ca anul acesta sa petreci Revelionul intr-un cadru mai relaxat, fara prea multe constrangeri pe care le-ar fi impus un restaurant elegant sau o petrecere simandicoasa? E una dintre cele mai bune alegeri, pe care merita sa o experimentezi macar o data la cativa ani. Cativa prieteni, eventual o cabana numai pentru voi sau un local rustic, voie buna si muzica asa cum o preferati, toate acestea vor transforma noaptea dintre ani intr-un eveniment despre care veti putea povesti cu placere tot anul care urmeaza. 

    Chiar si in aceste conditii, apare eterna dilema: cum ne imbracam? Desigur, ai toate motivele sa alegi confortul, insa ti-ai dori si un pic de eleganta pentru a marca, totusi, momentul festiv. Iata sugestiile noastre.

    Rochia din matase sau cu paiete nu se potriveste deloc in acest decor, insa poti alege alte variante. O rochie in culori vesele, din bumbac sau din viscoza, asortata la o pereche de balerini sau chiar la cizme fara toc sau botine, reprezinta o optiune foarte buna. 
    Daca, totusi, iti doresti macar o piesa vestimentara dintr-un material mai elegant, o fusta din matase, eventual plisata, va arata minunat alaturi de un pulover din casmir sau de o camasa alba. Poti incalta o pereche de ciocate sau de pantofi cu toc comod si vei arata spectaculos.

    In cazul in care, totusi, confortul este prioritatea ta, alege cu incredere o pereche de pantaloni, fie in varianta palazzo, largi si fluizi sau drepti, ideal cu o vipusca de satin. Ii poti combina fie cu un tricou simplu, fie cu un top intr-o culoare neutra. Adauga un colier delicat sau o pereche de cercei si esti pregatita de petrecere.

    Tot pentru iubitoarele de pantaloni, o varianta excelenta este reprezentata de  salopeta. Sunt in continuare la moda, iar, pentru o petrecere in cadru casual, iti recomandam o varianta semieleganta, din viscoza. Daca alegi o culoare neutra, o poti accesoriza cu brosa ta preferata sau cu o bratara care va atrage toate privirile. Daca lungimea salopetei este pana in pamant, alege o pereche de pantofi fara toc, care iti vor fi cei mai de nadejde aliati pentru o noapte intreaga de dans.

  • Articole similare