• Cum poti intra in atmosfera Craciunului cu ajutorul aplicatiilor

    Cum poti intra in atmosfera Craciunului cu ajutorul aplicatiilor

    Craciunul vine cu lumina, bucurie, cantec si multe surprize. Cateodata insa, Craciunul poate fi si foarte coplesitor. In primul rand pentru ca e greu sa ramai organizat cu tot ceea ce ai de facut, dar si pentru ca locurile si evenimentele in care trebuie sa mergi sunt mai multe decat poti duce. De aceea, o aplicatie te poate scoate din incurcatura Craciunului, dar te si poate amuza, fara sa iesi din atmosfera de sarbatoare. Noi iti facem o lista cu aplicatii utile de Craciun: 

    Giftster - o aplicaÅ£ie disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android. Este usor de folosit daca ai nevoie sa gestionezi liste lungi de cumparaturi pentru familie, prieteni sau colegi de birou. Se foloseste gratuit. 

    Santa’s bag - o aplicatie pentru utilizatorii de iOS. Stim cu totii ca Mosul vine doar la cei care au fost cu adevarat cuminti si si-au pastrat inocenta. Pentru restul, Mosul te poate ajuta sa cumperi cadouri si sa gestionezi bugetul alocat si cadourile deja cumparate.

    Christmas Gift List - o aplicaÅ£ie disponibilă doar pentru Android, utila pentru intocmirea listelor de Craciun si bugetarea cadourilor. Aplicatia dispune si de optiunea de a-ti aminti lucrurile favorite pentru persoanele din lista si se poate folosi in mai multe limbi. 

    Toca Hair Salon - Christmas Gift - o aplicatie pentru pustiul sau pustii tai plictisiti dupa mesele lungi de Craciun. Copiii se pot distra facandu-i un nou look Mosului sau impodobind un brad de Craciun. 

    ELF Yourself Santa Booth - o aplicatie care te ajuta sa-ti stilizezi pozele de Craciun cu elemente amuzante. Selfie-urile vor deveni mai tematice cu stickerele, costumele digitale si filtrele amuzante pe care ti le pune la dispozitie aplicatia. 

  • Articole similare