• Livingul tau poate arata uimitor de Craciun

    Livingul tau poate arata uimitor de Craciun

    Livingul este incaperea unde familia si prietenii se reunesc pentru sarbatorirea Craciunului. Este locul central al casei in perioada sarbatorilor, locul unde este bradul si unde cei dragi isi vor descoperi cadourile. Daca vrei ca livingul vostru sa arate cu adevarat uimitor de aceste sarbatori, pe langa brad si coronite, puteti lua in considerare si alte aranjamente care vor aduce un plus de stralucire, caldura si intimitate : 

    Daca va propuneti ca livingul vostru sa emane un plus de romantism in perioada sarbatorilor, exploatati in cele mai diverse forme culoarea rosie. Spre exemplu, pe langa floarea Craciunului, puteti cumpara trandafiri rosii iar pe jos puteti asterne perne moi de culoare rosie. 

    Pentru un plus de conectare cu natura, puteti face un aranjament cu crengi de brad si multe conuri intr-un cos de nuiele. Aranjamentele cu merisoare sunt si ele de mare efect. 
    Chiar daca nu aveti un semineu de care sa agatati ciorapii decorativi, acestia pot fi agatati de un perete, fiind un decor foarte dragut. 

    Daca aveti un living foarte mic in care un bradut nu ar incapea, atmosfera de Craciun poate fi usor de creat cu stele mari luminoase, un mic brad decorativ, pernute decorative in spiritul Craciunului si lumanari

    Un bol cu betisoare de scortisoara, conuri de brad, felii de portocala uscata si crengute de merisor vor aduce incaperii caldura si atmosfera de iarna pe care o cautati pentru un Craciun de poveste. 

  • Articole similare