• Cum sa rezisti pe tocuri toata noaptea


    Cum sa rezisti pe tocuri toata noaptea

    In plin sezon al petrecerilor, incercam sa fim cat mai elegante si folosim intregul arsenal feminin pentru a fi stralucitoare si spectaculoase. Atunci cand sarbatorile presupun iesiri in localuri sofisticate sau club, pantofii cu toc devin, adeseori, piesa de rezistenta a intregii tinute. Stim, insa, ca nu dupa multa vreme acestia devin incomozi, iar durerea de picioare poate sa compromita tot cheful de distractie. Iata cateva ponturi care te vor ajuta sa rezisti mai mult fara disconfort si sa te bucuri cu adevarat de petrecere.


    Renunta la pantofii care nu iti vin perfect. Chiar daca i-ai cumparat in urma cu cativa ani si atunci ti se potriveau perfect, tine cont de faptul ca, odata cu trecerea vremii, forma si dimensiunile piciorului se schimba. Uita fara regrete de pantofii care nu iti mai vin, oricat de frumosi ar fi. Sa ii porti va fi o adevarata tortura si un sacrificiu care nu merita.

    Alege tocurile mai groase. La un eveniment care presupune doar sa stai la masa, este in regula se te aventurezi cu o pereche de stiletto. Insa daca seara respectiva va include dans si stat in picioare, apeleaza cu incredere la tocurile cu o grosime cat mai consistenta. Vestea buna este ca anul acesta sunt si la moda, asa ca nu ezita. Vor fi un element esential pentru confortul tau.

    Platforma este prietena ta. Nu vorbim despre cea exagerata, cu o grosime de 5 centimetri sau mai mult. Insa o platforma subtil inserata in calapodul pantofului iti va ameliora simtitor nivelul de confort. Talpa subtire poate deveni extrem de chinuitoare daca este purtata ore intregi, cu atat mai mult daca pardoseala este una dintr-un material dur, precum marmura.

    Foloseste insertii ortopedice. Le gasesti la aproape orice farmacie sau magazin de incaltaminte. Ti le recomandam pe cele fabricate din silicon. Vor oferi mai multa stabilitate, vor asigura confortul mai bun in zona curburii talpilor si vor impiedica piciorul sa alunece in interiorul pantofului. 



  • Articole similare