• Anul acesta, Danonino este ajutorul lui Mos Craciun si al parintilor!

    Anul acesta, Danonino este ajutorul lui Mos Craciun si al parintilor!

    Dragii Mosului, 


    Anul acesta, printre ajutoarele mele se numara si echipele cora.ro si Danonino. Asa ca, va anunt cu fericire ca impreuna cu ei v-am pregatit cadouri extra, pe care cei mici n-au apucat inca sa le treaca in scrisorile de Craciun, cu numele meu la destinatar. Aici, pe taramul cadourilor stim ca o bucurie in plus e intotdeauna binevenita!

    Dar stiti ce se zice despre vorba lunga, asa ca iata despre ce e vorba: parintii cuminti si harnici, care-si vor face cumparaturile de pe cora.ro, in perioada 5 - 20 decembrie, vor primi cadou un Dino de plus direct din desaga Mosului. Singura conditie pusa de Mosul este aceea de a cumpara de pe cora.ro, in intervalul mentionat, doua produse Danonino de orice fel. Astfel, un Dino de plus va ajunge la voi gratuit, alaturi de restul cumparaturilor! Simplu! Fara trageri la sorti sau alte mecanisme complicate.

    In felul acesta ne asiguram impreuna ca cei mici sunt pregatiti cum trebuie pentru a face fata tuturor jocurilor din anotimpul rece, pentru ca se stie ca produsele Danonino intaresc oasele si imunitatea celor mici, iar acasa, la caldura, ii va astepta un nou Dino-prieten alaturi de care pot continua joaca sau somnul de odihna.  

    Cu prietenie si cadouri de suflet, 
    Mosul, cora.ro & Danonino

  • Articole similare