• Cum sa alegi cadoul perfect de Craciun

    Cum sa alegi cadoul perfect de Craciun

    Sarbatorile se apropie cu pasi mari si rapizi, asa ca e momentul sa ne gandim ce vom pune in traista lui Mos Craciun pentru familia si prietenii nostri. Este o idee buna sa incepi cautarile din timp, pentru ca un cadou de Craciun nu este o ”obligatie” pe care trebuie sa o bifezi, ci are nevoie de un pic de atentie si de gandire pentru a fi cu adevarat cel potrivit.

    Primul sfat pe care ti-l dam este sa nu presupui ca darul tau trebuie sa fie neaparat unul scump. Un pret mare scris pe eticheta nu inseamna neaparat ca va produce bucurie persoanei caruia ii este destinat. Valoarea unui cadou se afla mai degraba in capacitatea sa de a transmite dragoste sau prietenie decat in costul sau. 

    Incearca, mai degraba, sa gasesti un cadou cat mai amuzant, mai ales daca stii destul de bine care este genul de umor al celui care urmeaza sa il primeasca. Mai ales daca trece printr-o perioada mai dificila, un dar haios ii va aduce cu siguranta un zambest sincer pe fata. 

    Inainte de a pleca la cumparaturi, fa o lista cu toti destinatarii cadourilor si cu variantele la care te-ai gandit pentru ei. Te va ajuta mult sa nu omiti pe cineva si, chiar daca nu vei gasi in magazine exact obiectele la care te-ai gandit initial, iti va si mai simplu sa te orientezi si sa gasesti alternative foarte bune.

    Daca goana prin magazine ti se pare obositoare si frustranta, nu ezita sa folosesti internetul pentru a cumpara cadourile de Craciun. Magazinele virtuale iti ofera mult mai multe variante si optiuni si, de multe ori, chiar si preturi mai avantajoase. In plus, vei fi scutita de aglomeratie, stresul locului de parcare si inghesuiala din magazinele conventionale. Tot ce iti trebuie este la distanta de un singur click si poti studia in tihna oferta, chiar din intimitatea casei tale. Tine, insa, cont de doua lucruri: sa verifici reputatia magazinelor din care intentionezi sa cumperi si sa plasezi comenzile cu suficient de mult timp inainte de perioada sarbatorilor, pentru a fi sigura ca iti vor fi livrate la timp. 

  • Articole similare