• 3 aplicatii care iti curata telefonul Android

    3 aplicatii care iti curata telefonul Android

    Asa cum o casa are nevoie din cand in cand de o curatenie generala, asa si telefonul tau va performa mult mai bine dupa ce il vei usura de fisierele inutile. Desi sistemul Android este suficient de sofisticat pentru a functiona si fara o curatare suplimentara, niciodata nu este o idee rea sa-i dai o mana in plus de ajutor. In acest sens, exista foarte multe aplicatii pe care le poti folosi, pentru a elimina fisiere nefolosite, cache, procese neterminate si chiar virusi. 

    Clean Master. Conform expertilor IT, Clean Master este una dintre cele mai bune aplicatii care te vor ajuta sa-ti optimizezi performantele telefonului. Are multe optiuni, o interfata interactiva si te va ajuta sa scapi de cache produs inclusiv de alte aplicatii. Aplicatia va inlatura toate fisierele inutie, cu doar un boost feature, ceea ce iti va face telefonul mult mai rapid. 

    CCleaner. Asemeni Clean Master, CCleaner este un app multifunctional, care iti face foarte bine un scan al documentelor nefolositoare si care ocupa un spatiu pretios. Principala functie este de curatare, care inlatura cache data de la alte aplicatii, sterge folderele goale si anuleaza istoricul telefonului si al browserelor. Ca si Clean Master, iti permite sa faci un management al aplicatiilor pe care vrei sa le dezinstalezi dar si sa monitorizezi resursele telefonului. 

    Power Clean. Este o aplicatie usor de utilizat, care te ajuta la curatarea si revitalizarea telefonului. Folosind aceasta aplicatie, vei elibera spatiu pe telefon si vei sterge fisierele junk. Power Clean este cuplat cu Android Virus Scanner si cu Antivirus Protection, ceea ce inseamna ca puteti folosi aplicatia si ca instrument de curatare a virusilor. 

    Folosind aceste trei aplicatii, telefonul tau isi va imbunatati viteza, nu se va mai supraincalzi si vei ajuta bateria sa aiba o viata mai lunga. 

  • Articole similare