• Mos Craciun se apropie. Este timpul sa ne pregatim casa pentru sosirea lui!

    Mos Craciun se apropie. Este timpul sa ne pregatim casa pentru sosirea lui!

    Sarbatorile de iarna se apropie vertiginos si deja ne gandim cum sa ne pregatim casa pentru a arata cat mai vesel si in ton cu Craciunul sau Revelionul. Desigur, nu va lipsi bradul cat mai frumos impodobit, dar, daca iti place ca locuinta ta sa aiba cu adevarat un aer festiv, pe care sa il simti in fiecare camera, vei avea nevoie de mai mult. Iar vestea buna este ca nici nu va fi nevoie sa investesti foarte mult din bugetul alocat sarbatorilor, pentru ca, pe www.cora.ro si in noul catalog dedicat, vei gasi o intreaga sectiune dedicata decoratiunilor de Craciun. Nu este nevoie de o investitie majora pentru ca in casa ta atmosfera sarbatorilor sa se simta din plin, ci doar de cateva accente bine gandite.

    Bucataria este, probabil, incaperea in care iti vei petrece destul de mult timp in zilele dinaintea Craciunului, pentru a prepara bunatati impreuna cu familia ta. De aceea, este o idee excelenta sa incepi decorarea casei chiar de aici. O cana cu motive de Craciun te va aduce in dispozitie festiva inca de dimineata, de la prima gura de cafea. Iar renii de pe ea ii vor inspira pe toti ai casei sa isi scrie lista de dorinte pentru Mos Craciun. 

    Daca va place sa pregatiti dulciurile de sarbatoare impreuna, acest set cu trei forme pentru prajituri o sa va puna in functiune imaginatia, dar si cheful de lucru in echipa. Fiecare isi poate alege forma preferata si, la final, o sa va bucurati impreuna de rezultatele delicioase. 

    Daca, totusi, simti nevoia sa te concentrezi in liniste la anumite preparate mai complicate, atunci avem solutia perfecta care ii va tine pe copii nu doar ocupati, dar si fericiti sa participe si ei la decorarea casei. Autocolantul cu MoÈ™ Crăciun È™i ajutoarele sale poate fi amplasat in camera celor mici, iar ei vor fi bucurosi sa ii gaseasca locul ideal si sa il lipeasca singuri. 

    Iar in camera de zi sau chiar si pe terasa, Craciunita este alegerea perfecta pentru a da tuturor de stire ca se apropie marea sarbatoare, chiar inainte de a instala bradul. Iar pentru ca am adus vorba de el, poate e timpul sa schimbi si luminitele vechi: aceasta instalatie cu 100 de stelute multicolore creeaza opt jocuri de lumini, perfecte pentru momentul in care va veti deschide cadourile!

  • Articole similare