• Mos Nicolae vine si nu vine cu un bat!

    Mos Nicolae vine si nu vine cu un bat!

    In noaptea de 5 spre 6 Decembrie, toata lumea il asteapta pe Mos Nicolae. Un pic mai modest ca Mos Craciun, Mos Nicolae obisnuieste sa imparta cadouri simple, jucause sau utile, astfel incat toti cei vizitati sa se poata bucura cand isi descopera surpriza in ghetele lustruite.

    Pentru mama si bunica, un balsam de buze cu ulei de catina si un mic dulce, ar putea fi mica atentie ideala, lasata de Mos Nicolae.

    Pentru ea, in acord cu expresia "cei mai buni prieteni ai fetelor sunt pantofii, parfumurile si bijuteriile", puteti alege un parfum, care ar putea-o surprinde placut. Ca alternativa, niciodata o mascara sau un fond de ten nu sunt niciodata in plus. Pentru ca este iarna si pielea noastra are nevoie de o hidratare buna si o crema regeneratoare este in egala masura o idee buna. 

    Barbatii din viata noasta vor aprecia un cadou mic dar care ii va face sa se simta mai atractivi si mai plini de energie. De aceea, un parfum, un after shave sau un deodorant, sunt mici cadouri care merg la tinta. 

    Daca aveti o mica domnisoara care nu prea se mai joaca cu papusile dar a iubit-o mult pe Elsa, Frozen apa de parfum, va fi o surpriza pe cinste. 

  • Articole similare