• Stralucitoare de sarbatori. Dar cat de stralucitoare?

    Stralucitoare de sarbatori. Dar cat de stralucitoare?

    Petrecerile si ocaziile festive care urmeaza sunt prilejul perfect sa folosesti cele mai spectaculoase piese din garderoba ta. Paiete, culori metalizate, cristale, aplicatii cat mai fanteziste, toate au stat cuminti in dulap in asteptarea evenimentelor la care sa fie puse cu adevarat in valoare. Insa nici macar nu trebuie sa astepti ocaziile oficial festive pentru a te bucura de ele. Iarna lui 2018 a fost declarata de designeri sezonul destinat stralucirii si poti folosi aceste elemente in fiecare zi, daca stii sa le integrezi in tinute mai putin glamour.

    Topurile cu aplicatii de paiete sunt perfecte pentru a te face remarcata chiar si in cele mai obisnuite situatii. Asortate la o pereche de jeans sau la o pereche de pantaloni simpli, te vor transforma intr-o aparitie stilata la intalnirea cu prietenii sau la cinematograf.

    O brosa din cristale se asorteaza impecabil la cel mai neutru taior office pe care il ai si te va ajuta sa ai o stare de spirit mai buna chiar si in cele mai mohorate zile de munca dinaintea vacantei de iarna pe care abia o astepti.

    O pereche de pantaloni cu alura sport, dar cu un element din paiete sau cu vipusca argintie sau aurie va fi alegerea cea mai confortabila, dar si stilata pentru sesiunile nesfarsite de shopping in cautarea cadourilor perfecte pentru cei care iti sunt dragi. 

    O bluza realizata integral din paiete nu trebuie sa astepte seara de mers in club pentru a fi scoasa la lumina. Daca ii alaturi o fusta  intr-o culoare neutra si incaltaminte casual, o poti purta cu succes la petrecerea de Craciun a firmei. Pentru acelasi tip de ocazie, poti inversa elementele: fusta poate fi cea stralucitoare (cu conditia ca modelul sa fie unul simplu si decent), iar bluza poate fi aleasa intr-o versiune cat mai simpla, de exemplu o camasa alba imaculata.

    Toate aceste accente te vor introduce in atmosfera sarbatorilor si te vor pregati pentru momentele speciale in care, in sfarsit, vei purta acea rochie de seara speciala pe care abia astepti sa o afisezi cu incredere in tine si eleganta.

  • Articole similare