• Aplicatii pentru iubitoarele de fashion

    Aplicatii pentru iubitoarele de fashion

    Ne dorim sa fim la moda, sa avem mereu un look special insa, uneori, indiferent cate haine am avea in dulap, intram in criza de inspiratie. Diminetile in care ni se pare ca nimic nu ne vine bine sau nu se asorteaza ne consuma timp care poate ar merita dedicat unor activitati mai bune. Inovatorii din universul digital s-au gandit la aceste momente si au venit cu idei care ne vor scoate din incurcatura. Iata cateva aplicatii care te vor ajuta sa economisesti minute pretioase si sa iti alegi hainele mult mai usor, indiferent de ocazie.

    Stylebook este aplicatia care te va ajuta sa iti organizezi dressingul asa cum ai visat de atatea ori, insa nu ai reusit niciodata. Iti poti fotografia fiecare piesa vestimentara si, dupa ce incarci imaginile in aplicatie, poti construi o multime de variante de outfituri diferite. Poti sa imparti hainele pe categorii, in functie de anotimpuri sau de ocaziile carora le sunt destinate. Aplicatia are si o sectiune speciala dedicata sfaturilor de fashion de la stilisti si de la cele mai in voga bloguri de moda.

    Polyvore este o alta aplicatie destinata iubitoarelor de moda. Particularitatea ei este ca iti va oferi ocazia sa iti evaluezi stilul personal si sa il faci cunoscut si altora. Combinatiile de haine pe care le alegi, din baza de date a aplicatiei sau din galeria foto personala, pot fi distribuite in retelele sociale, astfel incat stilul tau vestimentar poate deveni un reper si pentru alte femei interesate de moda.

    • Iti doresti o abordare mai realista a modei, inspirata din ideile care sunt de actualitate si abordate in viata de zi cu zi? Iti recomandam sa incerci Fashion Freax Street Style, aplicatia care demonstreaza ca si oamenii obisnuiti pot deveni modele de stil. Iti poti incarca propriile fotografii sau te poti delecta privindu-le pe cele distribuite de membrii comunitatii si, cu siguranta, multe dintre ele iti vor da idei pentru urmatoarea tinuta vestimentara!

  • Articole similare