• Spune DA copilariei toata luna iunie!

    Spune DA copilariei toata luna iunie!

    Copilaria este momentul cel mai potrivit pentru a invata ce-nseamna bucuria. Pentru copil, un petec de iarba e o lume intreaga, iar jocul un univers nesfarsit de creativitate. Atractivitatea jocului consta in capacitatea celor implicati de a crea un cadru cat mai destins, ca sa incapa suficienta initiativa.


    Jocul capata complexitate prin punerea in miscare a imaginatiei si nu neaparat prin multitudinea de elemente folosite in cadrul lui. Este bine ca jocul sa fie definit in timpul desfasurarii lui, fara sa fie stabilite dinainte limite. Cu cat copilul descopera cum poate combina elementele din jurul lui cu atat mai mult universul lui se largeste, descopera mutitudinea de posibilitati si invata sa fie stapan pe deciziile sale. 

    Cei mici se dezvolta armonios prin joaca, de aceea ne-am gandit ca mascota Dino ar fi un partener bun pentru jocurile de rol. De aceea, pentru orice comanda pe www.cora.ro care contine 2 produse Danonino plasata in perioada 15 – 30 iunie vei primi cadou o mascota Dino din plus pentru copilul tau. 

    Ce trebuie sa faci ca sa primesti un Dino de plus:

    • Plaseaza o comanda pe www.cora.ro in perioada 15 - 30 iunie
    • Adauga in cos cel putin 2 produse Danonino
    • Primesti garantat* o jucarie Dino de plus odata cu comanda ta. 

    Cand spunem DA, avem incredere ca totul va fi bine. Cand spunem DA, aratam ca suntem pregatiti sa facem fata oricaror provocari, iar copiii nostri vor vedea si simti acest lucru. Amintirile create impreuna cu cei mici sunt o sursa inepuizabila de bucurie si de liniste atat pentru ei, cat si pentru noi.

    Spor la joaca si la cumparaturi!

    *Promotie in limita stocului disponibil. 

  • Articole similare