• Vino la Academia Mamicilor Fericite, locul in care fiecare afla si are de spus ceva important!

    Vino la Academia Mamicilor Fericite, locul in care fiecare afla si are de spus ceva important!

    Intrebari, raspunsuri sincere si documentate, bucuria de a cunoaste alte mamici cu provocari similare, bebelusi simpatici, cafea si prajituri delicioase. Asa a fost, pe scurt, prima intalnire dintre echipa de specialisti coordonata de moasa independenta Vania Limban si mamicile care s-au inscris in grupul Academia Mamicilor Fericite.

    Inca in asteptarea bebelusului, aflate la inceput de drum in viata de parinte sau deja experimentate in cresterea copiilor, mamele care au participat la intalnire au avut toate cate ceva nou si interesant de aflat de la celelalte. Si-au impartasit bucuriile si provocarile, au vorbit despre ce transformari au adus copiii in viata lor si au aflat detalii interesante despre ingrijirea celor mici. 

    ”Stiu ca nu e intotdeauna usor nici in timpul sarcinii, nici dupa, dar suntem aici ca sa aflam lucruri folositoare. Provocarea mea este sa aflu cat mai multe despre dezvoltarea motorie a copilului. La randul meu, le voi oferi celorlalte mamici sfaturi din domeniul meu de activitate”, a spus Roxana Domnica, consultant in networking si mama unei fetite de 9 luni.  

    ”Eu pot sa ajut cu detalii despre organizarea unor evenimente importante, precum botezul. Mi-as dori sa aflu mai multe despre diversificarea bebelusului.”, a povestit Natalia Pruteanu, consultant in comunicare si, la randul ei, mamica.

    Si celelalte participante din echipa Vaniei Limban au avut sfaturi si informatii pretioase despre nastere, alaptare, nutritie, babywearing sau adaptarea la noul ritm de viata, dupa sosirea unui copil in viata lor. Vania le-a incurajat pe toate sa vorbeasca deschis, iar momentul de maxima apropiere a fost sesiunea de discutii unu la unu, in care fiecare mamica a avut acces la dialog cu fiecare dintre specialisti.

    Seria de evenimente din ”Academia Mamicilor Fericite” va continua marti, 5 iunie, la ora 10:00 si abia asteptam sa aflam provocarile si experientele care vor fi impartasite de  mamicile care vor veni la intalnire!

  • Articole similare