• Care sunt fustele la moda toamna aceasta

    Care sunt fustele la moda toamna aceasta

    Vremea hainelor usoare si vaporoase de vara se duce incet-incet si ne pregatim, deja, sa reorganizam dulapul pentru sezonul rece. Indiferent daca le ai deja in garderoba sau daca te pregatesti pentru o sesiune de shopping, este bine sa fii informata in legatura cu fustele care sunt in trend sezonul acesta.

    Daca ne referim la culoare, toamna este, desigur, anotimpul cromaticii bogate si diverse. Nuantele de rosu, aramiu, galben-ocru sunt, in fiecare an, reginele anotimpului si acest lucru este valabil si daca ne referim la fuste. Din materiale mai bogate si mai grele decat cele de vara, precum stofa, tricot mai greu sau catifea, toate sunt pe lista de preferinte ale caselor de moda in acest sezon. Exista, insa si culori dedicate special toamnei 2018: albastru electric sau fuchsia se afla in topul alegerilor facute de creatori anul acesta.

    Daca am inceput sa vorbim despre materiale, in afara de cele pe care deja le-am enumerat, exista si un altul extrem de actual: pielea. Fie ca vorbim de cea naturala sau despre cea sintetica, ea isi pastreaza locul in topul preferintelor, inclusiv in ceea ce priveste fustele. Cu o croiala clasica, pana la genunchi si in culori neutre, o fusta de piele este exact ce ai nevoie pentru a scoate din anonimat o tinuta office. Daca o asortezi la un top mai nonconformist si la o pereche de botine cu toc, o poti purta cu maxima incredere si la evenimente speciale sau la o petrecere.

    Elementul de noutate al sezonului 2018 este fusta din material matlasat. O aparitie proaspata si interesanta, ea iti va fi, de asemenea, extrem de utila odata cu venirea iernii, deci o poti considera o adevarata investitie. Asorteaz-o fie la bluze usoare, fie la pulovere mai groase si le vei arata tuturor ca esti la curent cu cele mai noi tendinte in moda.

    Daca iti plac imprimeurile, trebuie sa stii ca toamna aceasta sunt extrem de actuale. O fusta cu model inflorat sau cu desene geometrice reprezinta un element care adauga un aer sofisticat tinutei tale, deci nu te sfii sa o porti cu toata increderea!

  • Articole similare