• Vrei sa faci sport acasa? Iata de ce ai nevoie!

    Vrei sa faci sport acasa? Iata de ce ai nevoie!

    Odata cu racirea vremii, activitatea fizica in aer liber devine din ce in ce mai complicata. Mai ales ca zilele se micsoreaza, este tot mai greu sa ajungi pe lumina la o tura de alergare in parc. Daca nici sa mergi la sala nu ai timp sau nu iti place, asta nu inseamna ca trebuie sa abandonezi sportul in timpul sezonului de toamna-iarna. Il poti practica in intimitatea casei tale, daca faci cateva investitii si regandesti spatiul pentru a-l adapta reprizelor de fitness.

    In primul rand, alege-ti camera in care vrei sa faci sport. Ai nevoie de spatiu pentru a te desfasura, si, pentru a nu fi nevoie sa muti mobila, orienteaza-te catre incaperea care este cea mai generoasa din punct de vedere al dimensiunilor.

    Daca nu vrei sa investesti in niciun aparat de fitness, poti alege sa te antrenezi folosind unul dintre miile de tutoriale de pe internet. Ai la dispozitie lectii de gimnastica aerobica, de zumba sau pilates, in functie de preferintele tale si de nivelul de antrenament. Incearca sa urmezi programele cat mai disciplinat, ca si cum profesorul ar fi in fata ta si rezista tentatiei de a apasa butonul de pauza. Poarta-te exact ca si cum ai fi in sala respectiva cu adevarat. 

    Daca esti indragostita de exercitiile cardio si spatiul iti permite, investeste intr-o banda de alergat, un stepper sau un crosstrainer. Chiar daca este o cheltuiala consistenta, le vei avea multi ani de acum incolo. Nu te lasa descurajata de sfaturile ”binevoitoare” ale celor care iti vor spune ca aparatele respective vor deveni suport pentru haine. De cele mai multe ori, nu se intampla asa, mai ales daca activitatea fizica face deja parte din viata ta de mai multa vreme. 

    Daca nu esti inca pregatita pentru o asemenea cheltuiala sau ai dubii in ceea ce priveste disciplina ta, poti face o investitie mai putin consistenta, intr-o minge de fitness. Tot pe internet vei gasi o multime de exercitii care iti vor permite sa obtii rezultate frumoase, daca o integrezi in rutina ta. O pereche de gantere si un extensor sunt si ele obiecte care nu costa mult si iti vor fi de ajutor pentru a te antrena si in timpul iernii, astfel incat primavara sa te gaseasca intr-o forma fizica excelenta.



  • Articole similare