• Cum sa gasesti coafeza perfecta

    Cum sa gasesti coafeza perfecta

    Un stilist de par care sa iti satisfaca toate dorintele si care sa iti dea idei bune pentru a-ti imbunatati lookul este o adevarata comoara. De multe ori, insa, ti s-a intamplat sa pleci de la coafor dezamagita fie de felul in care arata noua ta coafura, fie de timpul prea lung pe care l-ai petrecut acolo, fie de pretul pe care a trebuit sa il platesti. Fie ca ai cautat cel mai celebru coafor din orasul tau sau ai acordat incredere reclamelor de pe internet, se pare ca nu a fost cea mai buna solutie. Iata cateva idei care iti vor fi de ajutor sa descoperi coafeza care cu adevarat iti indeplineste toate pretentiile si cu care poti construi o relatie de colaborare pe termen lung.

    Cauta recomandari mai degraba din cercul tau de prietene, care au si testat un anumit salon. Experienta personala este cea mai valoroasa si relevanta.

    Pentru inceput, programeaza-te doar la o sesiune de coafat usor, de exemplu un uscat profesional cu peria. Iti va fi de folos sa iti dai seama daca stilistul respectiv se incadreaza in preferintele tale si daca iti va fi usor sa comunicati.

    Daca ai o marca preferata de produse profesionale pentru ingrijirea parului, intra pe pagina de internet a producatorului si ai sanse mari sa gasesti o lista de saloane cu care colaboreaza.

    • Cand te-ai hotarat sa incerci un anumit coafor, cauta-i contul de social media si citeste opiniile celor care deja au fost acolo. Fii atenta si la felul in care reprezentantii coaforului raspund la eventualele nemultumiri ale clientelor.

    Invata cat mai multe despre o coafura pe care vrei sa o incerci pentru prima data, inclusiv terminologia de specialitate, pentru a putea sa o descrii. Daca acest lucru este prea complicat, adu o fotografie din care stilistul sa inteleaga exact ceea ce iti doresti. Multe experiente neplacute la coafor sunt cauzate de problemele de exprimare, asa ca e bine sa fii pe aceeasi lungime de unda cu stilistul tau, in ceea ce priveste intelegerea unui anumit stil.

  • Articole similare