• Catalogul de ciocolata cora

    Catalogul de ciocolata cora

    Cu lapte, amaruie, cu alune, migdale, caramel sau stafide. Alba sau neagra. Tablete, bomboane, batoane. Cu sau fara zahar si lactoza si, mai nou, chiar bio. E ea, ciocolata, dulcele iubit din copilarie pana la varsta bunicilor. 


    E cel mai simplu si mai la indemana desert si e pe gustul oricui. Oferta de ciocolata e atat de variata, ca uneori nici nu stii ce sa alegi sau sa mai testezi. De aceea, catalogul cora iti vine in ajutor si iti prezinta o gama variata de sortimente de ciocolata. 

    Incepem cu cei mici, pentru ca stim ca ei sunt cei care la orice ora ar cere un cubulet din dulcele magic. Mai toti producatorii de dulciuri pun la dispozitie un segment special de ciocolata pentru copii, cu mai mult lapte si mai putina cacao sau mai putin zahar  - stiind faptul ca zaharul nu e cel mai indicat aliment mai ales la varste fragede. De multe ori, ciocolata e insotita de o jucarie surpriza, pentru ca bucuria copiilor sa fie dublata. 

    Dar, ciocolata nu e o ispita doar pentru cei mici. Si cei mari petrec minute bune printre rafturile pline cu ciocolata pentru a se decide daca sa fie cu umplutura de fructe, cu lichior sau doar cu alune. Difera si concentratia de cacao. Cei care o prefera amaruie-amaruie gasesc la raft tablete cu pana la 95% cacao. Sau, poate fara pic de cacao, adica ciocolata alba. Combinatiile cu fructe, biscuiti, caramel sau diverse bauturi alcoolice sunt nenumarate. Alegerea se face dupa gust, dupa pofta si dispozitia de moment. 

    In catalogul cora, la capitolul ciocolata speciala, gasim tabletele fara zahar, pentru cei care au diverse afectiuni medicale care nu permit consumul de zahar. Sunt numai bune si pentru cei care nu pot renunta la placerea de a manca putina ciocolata, chiar daca nutritionistul le-a impus o dieta stricta pentru mentinerea greutatii. Cei cu intoleranta la lactoza se pot bucura si ei de ciocolata. Nu sunt atat de multe sortimente, dar gasesc la raft ciocolata fara lactoza neagra sau cu lapte. Cum mai toate produsele alimentare au si o varianta bio, aceasta exista si pentru ciocolata, asa cum exista si ciocolata de post

  • Articole similare