• Cum sa pastrezi un pic de vara in garderoba ta de toamna




    Vara s-a sfarsit si a luat cu ea zilele caniculare si orele de relaxare totala din concediu. Te-ai putea gandi ca a venit si finalul sezonului de relaxare vestimentara, insa te asiguram ca nu trebuie sa fie neaparat asa. Chiar daca deja te gandesti sa schimbi garderoba estivala cu cea de toamna, poti pastra la indemana cateva piese pe care le-ai purtat din mai pana in august si pe care inca le poti integra si in tinutele autumnale. Iata cateva dintre acestea.

    Nu esti pregatita sa renunti la rochiile lungi si vaporoase? Pune-le la pastrare doar pe cele din in sau poplin, care in mod clar sunt dedicate verii. Retine-le in atentia ta pentru toamna pe cele din matase, viscoza sau bumbac mai plin. Daca ai in dulap astfel de rochii in culori ceva mai neutre sau inchise (negru, gri, bleumarin, verde sau kaki), le poti purta cu succes alaturi de un cardigan, o geaca de jeans si o pereche de botine si in dupa-amiezele insorite de toamna.

    Bluzele verii, usoare si delicate, sunt inca pe lista ta de preferinte? Nu trebuie sa renunti la ele odata cu venirea lui septembrie. Daca modelul lor este unul mai conventional (topuri mai largi si cu decolteu barcuta, camasi cu nasturi), le poti adapta chiar si la tinutele mai relaxate pentru birou, alaturi de o jacheta office.

    Fustele lungi pot primi acelasi ”tratament” ca si rochiile. Daca nu sunt foarte transparente si daca tesatura din care sunt realizate este ceva mai plina, le poti aborda liniÈ™tită È™i în primele saptamani de toamna. Purtate cu pantofi sport sau cu mocasini si cu un top casual, vor forma o tinuta perfecta pentru weekendurile luminoase de toamna.

    Dat fiind ca meteorologii anunta o luna septembrie foarte calduroasa in cele mai multe zone ale tarii, poti sa mai pastrezi la indemana chiar si pantalonii de in, cu atat mai mult daca ai unii kaki, negri sau gri. Unul dintre cele mai pretioase sfaturi ale stilistilor este sa te imbraci in functie de ce iti arata termometrul, nu calendarul, asa ca, in masura in care temperatura de afara iti permite acest lucru, nu ezita sa le mai oferi inca o ”tura” de purtat.


  • Articole similare