• Stiluri de prins parul pentru o toamna cool



    Toamna vine cu noi trenduri in ceea ce priveste stilurile de coafat sau prins parul. Poate cel mai surprinzator aspect in materie de accesorii este revenirea in forta a fundelor. Ca sunt funde din catifea, matase, colorate, cu pattern-uri sau supradimensionate, fundele sunt hit-ul acestei toamne. Daca obisnuiesti sa-ti prinzi parul pe jumatate, intr-o coada impletita, fundele vor fi piesa de rezistenta a acestei coafuri.

    La fel de trendy si cool este sa-ti porti parul intr-o coada joasa, la baza cefei, iar parul sa-l infasori in mai multe elastice, pentru a lasa impresia de coada infasurata ca o funie.

    Printre accesoriile foarte prezente pe toate podiumurile de moda sunt si: bentitele tip lant, bentitele din satin, cu pietre, din piele sau tricotate. Acestea vor da o nota foarte stylish, in special pentru parul lung.

    Agrafele, simple sau stralucitoare, cu flori, perle sau pietre, primesc toamna aceasta mai mult decat un rol util. Acestea devin o piesa estetica cu greutate, iar modurile in care le poti purta variaza foarte mult in functie de stilul tau. Spre exemplu, iti poti purta parul intr-o coada simpla, dar daca vrei sa obtii un plus de efect, poti plasa doua, trei agrafe, care sa incadreze coada. De asemenea, iti poti purta parul liber si doar o parte o poti prinde cu o agrafa decorativa.

  • Articole similare