• Gadget-uri bune oriunde ai fi


    Indiferent ca esti acasa sau in deplasare, anumite gadget-uri sunt indispensabile, asa cum probabil ai putut observa si tu.

    Cablurile de incarcare se pot dovedi salvatoare in anumite situatii. Daca ai un cablu cu ambele tipuri de mufe – USB-C si microUSB – este cu atat mai bine, mai ales ca diversele dispozitive pe care le folositi – telefon, laptop, casti, camera video, tableta, etc - pot avea nevoie de USB-uri diferite.

    Castile. Indiferent ca le folosesti pentru sport, ascultat muzica si podcast-uri, pentru birou sau sofat, castile nu ar trebui sa-ti lipseasca. Pentru ca iti ofera foarte multa libertate de miscare, castile wireless ar trebui sa fie principala optiune. Totusi, pentru ca exista sute de modele la preturi diferite, alegerea lor ar trebui ghidata de o serie de factori: scopul principal pentru care le folosesti, modelul: in-ear, over-the-ear, true wireless sau ear pods (ambele casti sunt independente una de cealalta), autonomia, distanta de functionare, independenta, confortul, izolarea fata de exterior.

    Selfie stick-ul. Pentru unii dintre noi mai pasionati de fotografie, selfie stick-ul a devenit o necesitate, mai ales in vacante. Cel mai mare avantaj al unui selfie stick este largirea cadrului din care se face poza, in special atunci cand este vorba despre grupuri mari de persoane. Un al doilea avantaj este claritatea, intrucat selfie stick-ul va fixa smartphonul iar pozele rezultate vor avea o calitate superioara. Pentru alegerea unui selfie stick luati in considerare urmatoarele criterii: dimensiunea suportului, compatibilitatea telefonului cu suportul, metodele de conectare la telefon, experienta utilizarii, calitatea materialelor.

    Stick-uri de memorie. Ca le pastrezi in geanta sau le ai in sertarul de la birou, stick-urile de memorie isi vor dovedi utilitatea in cele mai neasteptate momente. Ingrijeste-te ca le ai la indemana, oriunde te-ai afla.

  • Articole similare