• 5 trenduri in decoratiunile interioare in 2020




    Inceputul de an este si perioada ideala pentru a incepe reimprospatarea casei cu noi decoruri. Elanul este maxim, internetul abunda de sfaturi si idei, iar magazinele si site-urile specializate au deja noile colectii. Casa ta va arata negresit mai bine, tu te vei simti mai bine si vei scapa de senzatia de vechi pe care o aveai. Chiar daca obisnuiesti sa ignori trendurile pentru ca ai o mare incredere in stilul personal, cateva dintre acestea sigur iti vor retine atentia :

    De la tapetul floral si pana la culoarea blue navy a peretilor, acestea vor fi printre cele mai populare propuneri in materie de decor ale anului. De asemenea, designerii recomanda introducerea delicata si preferentiala a unor elemente vintage. Nu trebuie ca mobila sau obiectele de decor sa fie exclusiv vintage, ci doar ca acestea sa prezinte anumite detalii retro.

    Sfarsitul anului 2019 a fost marcat de stirea care a impanzit toate retelele de socializare si care anunta culoarea anului : albastru clasic. Astfel, nu este de mirare ca Blue Navy a fost rapid declarata culoarea anului in materie de design interior. Versatilitatea si eleganta acesteia este un avantaj, intrucat va putea fi transpusa atat in proiectele moderne, cat si in cele mai traditionale.

    Desi tendintele florale sunt de multi ani prezente, anul acesta ele vor capata accente mult mai moderne, fiind accesibile pentru un public mai larg. Acestea vor avea modele mai mari, culori mai stridente, chiar metalice.

    Daca pana acum bucatariile cele mai populare erau cele albe, 2020 va inaugura o schimbare in acest sens, nuantele de lemn natural facandu-si loc cu putere. De asemenea, dulapurile de bucatarie in culori tari (blue navy, rosu inchis, galben incandescent sau verde) vor fi foarte trendy si cool.

    Obiectele cu aspect patinat, invechit, vor fi din nou hit-uri in 2020. In acord cu texturile si culorile naturale, obiectele de decor privilegiate in 2020 vor fi cele din ceramica si teracota.

    Tot in 2020, veti putea opta fara inhibitii pentru canapelele tip pat, fara a cauta sa le mai ascundeti, incastra sau innobila in vreun fel. Un alt tip de canapea foarte in trend in 2020 va fi canapeaua curbata, un model specific anilor ’60-’70.

  • Articole similare