• Trendurile anului 2020 in materie de gadgeturi




    Mai toate marile publicatii ale lumii au facut liste cu principalele tendinte in domeniul tehnologiei care se vor evidentia in 2020. Printre acestea se numara :

    ·         2020 va fi anul in care tehnologia 5 G va deveni tot mai prezenta. Desi teoretic este aici, aceasta inca nu a fost suficient de mult implementata, intrucat foarte putine dispozitive o pot sustine.

    ·         Inteligenta artificiala si robotii vor deveni parte integranta din tot mai multe tipuri de business-uri. Daca pana acum ne-am obisnuit cu stiri care ne anuntau ca gigantii tehnologici precum Apple, Google, Facebook, Amazon etc preluau companii producatoare de AI si robotica, in 2020 vor fi tot mai multe companii din industrii fara legatura cu tehnologia care vor face acest pas. Gheata a fost sparta anul trecut, odata ce McDonald’s a preluat o companie specializata in machine learning, iar Nike a cumparat companii specializate in analiza datelor.
    ·         Industria consolelor va avea un an foarte competitiv. Noi modele de Xbox si Playstation vor fi lansate.

    ·         In materie de casti, modelul tip earbuds va deveni majoritar.
    ·         La capitolul telefoane, trend-ul anului 2020 a fost dat de Motorola, cu un telefon pliabil, care se face mic in buzunar dar care poate fi desfacut pentru a avea acces la un ecran mai mare. De asemenea, este de asteptat ca tehnlogia 5G sa apara pe cat mai multe dispozitive.

    ·         Tot in 2020, publicitatea prin boxele smart ar putea deveni realitate, fiind de asteptat ca gigantii Amazon si Google, care domina aceasta piata, sa profite de aceste dispozitive.


  • Articole similare