• Cafeaua- aliatul pretios pentru frumusetea ta




    Pentru multi dintre noi, cafeaua este nelipsita in dulapul din bucatarie. Nu putem concepe diminetile fara aroma ei, dar ne bucuram la fel de mult cand o bem impreuna cu prietenii, la o discutie savuroasa. Stiai, insa, ca tot cafeaua are proprietati importante, care te pot ajuta in rutina ta de infrumusetare? Iata cateva moduri in care o poti folosi.

    Te-ai trezit dimineata cu ochii umflati? Iti poti recapata privirea stralucitoare cu ajutorul cafelei. Pastreaza zatul si, dupa ce s-a racit, aplica-l pe zona de sub ochi. Lasa-l sa actioneze 10 minute si apoi clateste-l cu apa rece. Vei constata ca aspectul tau este cu mult imbunatatit, iar cearcanele au disparut ca prin minune.

    Celulita este o afectiune a pielii care da batai de cap majoritatii femeilor. Indiferent cat de multa grija am avea de silueta noastra sau de cat de mult timp petrecem in sala de sport, celulita ramane mereu o provocare. Cafeaua este si in aceasta privinta un aliat pretios. Amesteca 5-5 lingurite de cafea cu apa sau cu ulei de masline si vei obtine un scrub pe care il poti ultiliza sub dus. Cafeina va actiona pentru stimularea circulatiei sanguine, iar consistenta amestecului va indeparta celulele moarte ale pielii, lasand-o matasoasa si fina la tingere. Foloseste acest scrub o data pe saptamana, iar rezultatele vor fi vizibile in scurt timp.

    Ai par saten, natural sau vopsit, si ai vrea sa ii pui in evidenta mai bine culoarea? Tot cafeaua este cea care te ajuta. Adauga in balsamul de par cateva lingurite de cafea si aplica substanta rezultata, dupa spalare. Las-o sa actioneze cinci minute si apoi clateste. Vei constata ca parul tau va avea o culoare mai vibranta si stralucitoare.

    Ai incercat mai multe tipuri de masti de fata, insa niciuna nu te-a multumit pe deplin? Incearca acest truc: amesteca o lingurita de cafea intr-un un pahar de iaurt si aplica acest mix pe fata proaspat spalata. Dupa 10 mnute, clateste si priveste-te in oglinda. Vei vedea ca tenul tau este mult mai luminos si hidratat, iar noua masca preparata in casa va deveni nelipsita din rutina ta cosmetica.

  • Articole similare