• Adori pantofii? Iata modelele in tendinte pentru anul 2020



    Pentru multe femei, incaltamintea reprezinta nu doar un accesoriu, ci un element definitoriu al tinutei. Una dintre pasiunile longevive ale designerilor, pantofii pot reprezenta o carte de vizita sau un element din colectiile personale. Daca si tu faci parte din aceasta categorie, iata ce trebuie sa stii despre tendintele anului care abia a inceput.

    Unul dintre cele mai populare trenduri va fi reprezentat de pantofii decorati cu lantisoare. Amplasate fie in jurul gleznelor la o pereche de botine, fie intre bareta si partea din varf la pantofi, lantisoarele inlocuiesc tintele metalice care au fost la moda in ultimele sezoane. Ele adauga un accent rock sau punk care pot oferi o nota rock sau punk celor mai clasice modele de incaltaminte.

    Tocul patrat se mentine si anul acesta in tendinte, poate si pentru comoditatea pe care o ofera si care a incantat si anul trecut o multime de femei. Fie ca vorbim despre tocuri inalte sau de unele joase, forma solida le ofera un aer special si usor masculinizat, care poate fi exact factorul de surpriza a unei tinute compuse, in rest, din elemente foarte feminine. Bucura-te, asadar, de confort si poarta-i atat la tinute office, cat si la cele relaxate, dedicate sfarsitului de saptamana sau ocaziilor mai putin formale.

    Daca vorbim despre cromatică, atunci trebuie sa stii ca 2020 este anul culorilor puternice. Creatorii de moda propun nuante cat se poate de indraznete, de la galben sau verde electric, la cele mai puternice nuante de rosu. Acestea sunt folosite nu doar pentru pantofi sau balerini, ci si la incaltamintea de iarna, pentru cizme si botine. Asorteaza-le unor tinute compuse din culori neutre si le vei pune in valoare la potentialul lor deplin.

    Daca deja gandul iti zboara la zilele insorite de vara, avem vesti pentru tine. Espadrilele si sandalele care vor fi vedetele sezonului sunt cele care au panglici sau barete inodate in jurul gleznei, astfel incat sa atraga atentia asupra acestei zone delicate si feminine a piciorului.

  • Articole similare