• 7 idei creative prin care poti sarbatori Valentine’s Day




    Daca anul acesta te-ai hotarat sa sarbatoresti Valentine’s Day, atunci poti incerca ceva diferit de ceea ce face toata lumea. Pentru a simti ca este o zi speciala, nu trebuie neaparat sa cumperi flori si ciocolata sau sa iesi la o cina eleganta, la care sa nu te simti bine. Poti depasi aceste stereotipuri apeland la creativitate si oferind persoanei iubite o experienta pe care si-o va aminti cu drag. Iata ce poti face diferit:

    O seara la karaoke. In locul cinei cu lumanari aprinse si flori pe masa, organizeaza o iesire cu distractie. Nu conteaza ca nu veti fi singuri, puteti celebra momentul si daca veti profita si ii veti canta ei/lui melodia de dragoste preferata. O astfel de iesire are clar avantajele ei : nu aveti nevoie de rezervare, nu trebuie sa va faceti griji ca mancarea nu va fi suficient de buna, nu trebuie sa va ingrijorati ca discutia nu va merge ca in filme.

    Un colaj de fotografii. Daca toate micile atentii de valentine’s ti se par fie prea kitch, fie excesiv de siropoase, atunci ia problema in mainile tale si creaza un cadou romantic unic. O astfel de surpriza poate fi un colaj de fotografii cu voi doi in cele mai haioase momente, in vacante, de sarbatori sau la alte evenimente speciale.

    O seara la SPA. O seara de rasfat cu jacuzzi, masaj si tratamente speciale, petrecuta in doi, poate ca nu e definitia romantismului, insa cu siguranta e ceva foarte placut si agreabil.

    Un mesaj personalizat. Nu este partenera/ul cea mai extraordinara persoana din viata ta ? Atunci cu siguranta merita sa-i spui asta printr-un mesaj scurt dar de impact, gravat pe un obiect care stii ca ii va face placere.

    Daca nu esti intr-o relatie, ziua in care toata lumea vorbeste mai mult decat oricand despre iubire nu trebuie sa treaca neobservata pe langa tine, doar pentru ca esti singur/a. Aceasta zi poate fi petrecuta intr-un mod in care ii poti ajuta pe altii, iar tu te vei simti mult mai bine cu tine insuti. Organizeaza-te in asa fel incat macar o parte din zi sa o dedici voluntariatului, fie pentru o asociatie, fie pentru un camin de batrani sau o casa de copii. Intr-o zi a iubirii, ce poate fi mai frumos decat un gest de iubire pentru oameni aflati intr-o situatie vulnerabila?

  • Articole similare