• Ce manichiura este la moda primavara asta




    Perioada de izolare impusa de situatia epidemiologica actuala nu inseamna ca este nevoie sa renunti la cochetarie sau la ingrijire. Manichiura reprezinta o componenta esentiala a aspectului nostru fizic. Iti recomandam sa iti pastrezi bunele obiceiuri si in aceste zile, pentru ca ele contribuie si la o stare psihica buna, care ne ajuta sa trecem mai usor peste aceasta perioada plina de provocari. Iata, asadar, care sunt cele mai importante tendinte in manichiura pentru primavara aceasta:

    Unghiile in culori diferite. Zilele in care foloseam o singura culoare pentru toate cele 10 unghii de la maini sunt, pentru moment, apuse. Poti face oricate combinatii de culori doresti, depinde numai de imaginatia ta. Iar faptul ca au disparut contrangerile legate de contexte oficiale in care este necesara sobrietatea reprezinta un argument in plus pentru faptul ca este momentul perfect sa te joci cu acest trend.

    Nuantele metalice raman si anul acesta in tendinte, insa sunt si ele cuprinse de euforia cromatica. Metalic nu mai inseamna doar auriu si argintiu, ci orice culoare poate primi aceasta abordare. Mai mult, au aparut lacuri speciale care dau un finish metalic ojei tale obisnuite, asa ca iti va fi cu atat mai simplu sa te inscrii in acest trend.

    Daca vorbim de o culoare-vedeta, anul aceasta aceasta este galbenul. Solara si optimista, are exact spiritul de care avem atata nevoie in vremuri complicate. Pentru sezonul de primavara, o alte variante preferate de stilisti sunt culorile care amintesc de o gradina cu flori: roz delicat sau verde crud.

    Daca personalitatea ta se indreapta, mai degraba, catre zona rock, atunci trebuie sa stii ca primavara anului 2020 include aceasta vibratie si in manichiura. Unghiile colorate in albastru intens, asemenator culorii clasice de jeans, sunt prezente in multe editoriale de fashion si beauty, asa ca le poti colora si tu pe ale tale in aceasta nuanta indrazneata si nonconformista.






  • Articole similare