• Coafuri simple si cochete pentru Paste



    Anul acesta, petrecem Pastele acasa, in familia restransa sau chiar doar in compania propriei persoane. Chiar daca nu este tocmai varianta preferata de cei mai multi dintre noi, este una necesara in contextul epidemiologic actual. Totusi, acest lucru nu trebuie sa ne impiedice sa intampinam Pastele cu bucurie si dragoste de viata, ba chiar ar putea sa ne stimuleze sa simtim si mai bine adevaratul spirit al acestei sarbatori. Iar acest lucru inseamna inclusiv sa avem grija de infatisarea noastra. Cum podoaba capilara este unul dintre cei mai importanti factori pentru aspectul nostru general, iti sugeram cateva variante extrem de simple si de cochete pentru a te simti frumoasa in ziua de Paste, chiar daca saloanele de coafura sunt pentru moment inchise.

    Daca ai parul mediu sau lung, incearca cu incredere un mic ”upgrade” la traditionala coada impletita. O poti executa asa cum faci in mod obisnuit, insa, de data aceasta, prinde-o cu o panglica colorata si vesela. O alta optiune la fel de frumoasa si de primavarateca este sa prinzi in ea cateva floricele mici, care ii vor da un aer extrem de special.

    Varianta cu florile prinse in par merita incercata si daca planul tau este sa il prinzi in coc. Le poti atasa cu ajutorul unor ace de par mici, care le vor da stabilitate.

    Ai parul scurt? Nu e un motiv sa il neglijezi. Putina spuma de par si ceara speciala la varfuri ii pot crea un aspect neconventional si in ton cu bucuria acestei sarbatori. La fel de interesant este sa incerci si o noua culoare, cu ajutorul unei vopsele temporare de par, care va disparea dupa doua-trei spalari. Acum este cel mai potrivit moment sa incerci nuante cat mai mai nonconformiste, cu atat mai mult cu cat le poti indeparta extrem de usor, daca rezultatul final nu te convinge. 

    Insa un mic experiment de acest fel s-ar putea sa iti aduca un zambet larg si sentimentul ca lumea este inca plina de posibilitati infinite, pe care trebuie doar sa ai indrazneala sa le explorezi. Te-ai gandit vreodata cum ti-ar sta cu parul roz, verde sau albastru? Acum este momentul ideal sa incerci!

  • Articole similare