• Frumoasa si la tine acasa




    In aceasta perioada, celebra zicala ”frumoasa si devreme acasa” nu isi mai gaseste rostul. In afara timpului in care parasim locuinta datorita mersului la serviciu sau pentru a achizitiona lucruri de prima necesitate, suntem mereu acasa. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa fim si neingrijte. Sa ne mentinem un aspect placut ne ajuta sa avem un tonus mai bun si o stare de spirit mai mobilizatoare.

    Cu atat mai mult daca lucrezi de acasa, este recomandabil sa iti pastrezi rutina de infrumusetare si ingrijire. Sigur, daca obiceiul tau era sa iti construiesti un machiaj elaborat in fiecare dimineata, nu are prea mult sens sa continui acest lucru si acum, decat daca tii neaparat. Insa nic sa uiti de existenta raftului de cosmetice nu este o idee prea buna. O crema hidratanta in fiecare dimineata, un strat subtire de fond de ten si un blush care sa corecteze paloarea pe care ti-o produce lipsa iesitului in aer liber sunt mai mult decat recomandabile.

    Daca munca de acasa presupune sa participi la videoconferinte, este cu atat mai important sa afisezi un aspect placut, asa ca apeleaza cu incredere la mascara si un ruj sau un gloss de buze.

    Un alt lucru fata de care e bine sa iti pastrezi interesul este parul tau. Este obligatoriu sa fie mereu curat, pentru ca il va ajuta sa ramana si sanatos. Desigur, nu este momentul pentru coafuri elaborate. Insa o coada simpla, eventual prinsa cu o panglica colorata sau un coc lejer sunt variante excelente pentru a te simti incontinuare frumoasa si feminina, chiar si intimpul izolarii sociale.

    Toate aceste obiceiuri nu inseamna superficialitate. Ele te ajuta sa ramai ancorata in rutina ta de frumusete si iti va fi cu atat mai usor sa revii la normal, atunci cand perioada de restrictii se va incheia. Iar a te simti atractiva este o idee buna intotdeauna, pentru ca iti va ridica moralul si te va sprijini sa iti continui activitatile profesionale, dar si sa ai o stare de spirit pozitiva in preajma celor dragi.

  • Articole similare