• Distrează-te cu Finish și poți să câștigi un multicooker Bosch!





    Gătitul este o activitate distractivă de care ne bucurăm în familie, mai ales în weekenduri. În aceste zile, însă, pentru că #stămacasă, gătim aproape zilnic. Este o corvoadă? Nici vorbă! Este o ocazie de a descoperi că aluatul frământat de mână de bărbat nu se compară cu nimic, că albușurile bătute de cel mic au textura ideală, o ocazie ca tu să dirijezi totul cu măiestrie, savurând atât timpul petrecut împreună, cât și bunătățile reușite!

    Dar vasele, ce se întâmplă cu teancul de oale, castroane, cu telul cu albușul întărit, cu sucitorul cu coca uscată pe el, cu farfuriile și tacâmurile de după festin? Nimic mai simplu: le pui repede în mașina de spălat vase, adaugi Finish și gata, distracția e completă! Pentru că tu știi că Finish are grijă să îndepărteze resturile de orice fel de pe vasele tale și chiar să le degreseze, astfel încât acestea rămân strălucitor de curate! Iar aditivii Finish au grijă ca mașina ta de spălat vase să funcționeze la potențial maxim pentru mai mult timp!

    Acum, ai ocazia să îți iei și un ajutor permanent în bucătărie: cumpără orice produse Finish, fie ele detergenți sau aditivi, în valoare de minimum 24,99 lei, trimite numărul bonului sau al facturii fiscale prin SMS la 1719 și poți să câștigi unul dintre cele 30 de multicookere Bosch!


  • Articole similare