• Om cu Om vom face bine





    Avem nevoie È™i de optimism ca să depășim criza. Concordia, în parteneriat cu Guvernul României, va derula o campanie de comunicare care să meargă dincolo de #stămacasă. Credem că este important ca angajaÈ›ii, consumatorii È™i cetățenii să-È™i păstreze moralul ridicat È™i să le fie clar că sacrificiul fiecăruia contribuie la beneficiul tuturor. 


    Măsurile de carantină anunÈ›ate recent vor avea efect în ceea ce priveÈ™te izolarea populaÈ›iei, dar în acelaÈ™i timp vor contribui la scăderea moralului È™i a încrederii. SituaÈ›ia are potenÈ›ialul de a se deteriora. O perioadă lungă de izolare la domiciliu va duce la creÈ™terea sentimentului de nesiguranță È™i neprevăzut.. 

    Pe termen mediu acest deficit de încredere se va resimÈ›i în economie. După ce criza legată de pandemie se va fi sfârÈ™it, este de aÈ™teptat că va urma o perioadă de refacere economică foarte grea pentru populaÈ›ie. 

    ÃŽn acest context, ConfederaÈ›ia Patronală Concordia, a iniÈ›iat această campanie de comunicare care are È™i sprijinul Guvernului României. Scopul a fost crearea unei campanii iconice È™i crearea unei retorici care să inducă solidaritate, motivaÈ›ie È™i optimism.  







    Indiferent cât de direct sau voalat vrem s-o spunem, pandemia aceasta ne-a dezechilibrat pe toți. Pe unii ne-a închis în case, pe alții în noi înșine, dar vom trece și peste asta. Rămâne de văzut însă câte cicatrici va lăsa în urmă criza abia începută.

    E greu să rămâi încrezător când te simți cu moralul la pământ, descurajat și lipsit de orizont, dar amintește-ți că scăpăm mai ușor cu optimism decât cu panică. Deoarece știm că pe măsură ce ne autoizolăm, rezervele de entuziasm, speranță și încredere ne scad, am creat această platformă - OM CU OM VOM FACE BINE -, unde să ne ajutăm reciproc, de la distanță, după puteri, cu un gând bun, cu o încurajare, cu ce are fiecare de oferit.

    Responsabilitatea de a ieÈ™i cu bine din această încercare este a autorităților, a medicilor, a angajatorilor, dar È™i a noastră. E a mea. E a ta. E a tuturor. Iar ca totul să se termine cu bine, È›ine atât de mine, cât È™i de tine. 


    Cum poți să contribui:

    Transmite mesajul mai departe. 

    În kitul de susținere vei găsi mai multe materiale pentru Facebook și Instagram care te vor ajuta să trimiți mesajul către comunitatea și prietenii tăi

    Scrie un gând bun și nominalizează 3 prieteni să scrie și ei. Folosește #omcuomvomfacebine așa, împreuna vom creea un feed doar cu gânduri bune.

    Fă un video scurt cu gestul campaniei, “ÃŽmpreună” în limbajul semnelor.

    Folosește frame-ul pentru profile picture pe Facebook

    Anunță-ne cand auzi știri de bine să le transmitem și noi mai departe

    Pe această platformă ne propunem să adunăm cât mai multe gânduri și fapte bune

    De fiecare dată când ai nevoie de inspirație, de vești bune sau un strop de curaj, intră cu încredere și dă de veste mai departe.

    Alaturi de alte companii, am ales si noi, cora Romania, sa dam de veste mai departe. Astfel, putem alimenta acest rezervor de încredere, care să ne dea doza de speranță de care avem nevoie pentru a parcurge această etapă dificilă pentru toÈ›i.


    Ține de mine, ține de tine și om cu om vom face bine.




    Haide, așadar, om cu om să facem bine!






  • Articole similare