• Cum aduci toamna in casa ta

     



    Pietele s-au umplut de crizanteme galbene, violete si aramii, gutui, pere, nuci si dovleci de toate formele. Din copaci cad frunze ruginii si in toate parcurile gasesti castane si ghinde. Este atata bogatie de culori incat este imposibil sa nu aduci macar o particica din aceasta paleta fantastica in casa ta. Doar jucandu-te cu aceasta abundenta poti realiza pentru casa decoruri fantastice. Iata aici cateva idei :

     

    Pentru balcon, poti realiza un decor din cateva givece cu crinzanteme – galbene cu mov, alb cu aramiu – si dovleci de diferite marimi si culori. Pe pereti, poti atarna coronite din frunze ruginii sau mici maturici pe care le poti lua tot din piata. De asemenea, nu uita de paturi. Se lasa deja frigul seara si infasurarea intr-o paturica calda si confortabila este tot ceea ce poate fi mai placut.

     

    Pentru living. Alege trei borcane si umple-le pana la jumatate cu : ghinde, castane, alune. Deasupra lor, fixata bine, introdu cate o lumanre in suport de sticla sau ceramica. Un alt decor interesant pentru living poate fi format din boluri cu ghinde si castane, alaturi de care asezati mici vaze sau sticle cu crengi care pastreaza inca frunzele colorate ale toamnei. De asemenea, poti marca toamna prin mesaje despre venirea toamnei pe care le poti inrama si expune in locurile preferate din living.

     

    Pentru bucatarie. Cosurile trebuie sa fie piesa de rezistenta in bucatarie. Cateva cosulete pline cu nuci, mere, gutui si mici dovleci vor da o nota autumnala bucatariei voastre. De asemenea, intr-o tava de lemn puteti face un minunat decor pentru insula din bucatarie cu ajutorul unor frunze, porumbi in panuse, tartacute si castane.

     

    Pentru baie. Un mic buchetel de frunze puse intr-o mica stropitoare de tabla, lumanari tematice sau suporturi pentru sapun si periute in forme de dovleci vor da baii voastre asepectul de toamna pe care il cautati.

  • Articole similare