• Kido si Kida, noii prieteni ai copilului tau


    Copilaria inseamna, inainte de toate, a descoperi lumea prin joaca. Fiecare etapa prin care trece copilul tau inseamna acumulare de cunostinte si de perceptii asupra universului care il inconjoara, cu instrumentele pe care le are la indemana. Joaca este unul dintre cele mai importante, alaturi de socializare. Atunci cand se joaca alaturi de prietenii sai, copilul afla lucruri importante si, in acelasi timp, isi construieste si propriul spatiu emotional, din care se va dezvolta adultul care urmeaza sa devina.

    Personajele simpatice Kido si Kida se integreaza perfect in acest peisaj. Au fost gandite pentru a le oferi celor mici repere pe care le pot intelege cu usurinta si, in acelasi timp, pentru a-i arata ca lumea este un loc minunat, care abia asteapta sa fie descoperit.

     

    Dar cine sunt Kido si Kida? Ei sunt mininauti, adica au sosit pe planeta noastra din alte locuri, la care noi, inca, nu am ajuns. Intamplarea a facut sa aterizeze chiar in hipermarketul cora, unde au fost primiti cu priietenie si multa curiozitate.

    In acelasi timp, si pentru cei doi mininauti, Pamantul este un loc nou, cu mistere si cu provocari, pe care abia aseapta sa le experimenteze, asemeni fiecarui copil.

    De exemplu, o intalnire memorabila a fost cea cu broccoli, pe care l-au asemanat cu un copacel mic, care se si mananca, pentru ca este foarte sanatos si ne ofera vitamine si minerale pretioase.

    Mai mult, chiar de curand, Kida a descoperit un alt lucru uluitor: ca exista o planta verde, dar care are interiorul rosu si un gust absolut delicios!! Desigur, este vorba chiar de pepene, iar experienta micutei Kida este perfecta pentru a-l inspira si pe copilul tau!

    Astfel, in joaca si cu multa prietenie, Kido si Kida pot deveni partenerii tai si ai copilului tau, caruia ii ofera informatii pretioase, dar si idei bune, pe care le poate pune in aplicare la fiecare vizita in magazinele cora!

     


  • Articole similare